Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

10/01/2020

El nou camp de futbol de la Torrassa estarà enllestit la pròxima primavera

La instal·lació estarà a ple rendiment quan al setembre s'iniciï la temporada 2020-2021

El camp de futbol ocupa una superfície de 6.700 m2 i servirà per dotar de nous usos esportius el parc de la Torrassa, on també és prevista la creació d’un skatepark. Alhora, els treballs permetran adequar i millorar l’accessibilitat d’aquesta gran zona verda de 32.500 m2.

El terreny de joc tindrà una superfície de 4.712 m2  (95,2 m x 49,5 m); els espais públics (bancs, accessos i passos), 1.507 m2, i l’edifici que ubicarà els vestidors, les oficines, el magatzem, el local social, el bar i els lavabos públics, 470 m2. El camp disposa d’un mur de contenció a la part posterior del Casal de la Gent Gran i de l’Escola Ramon y Cajal en el qual és previst pintar un gran mural.

L’actuació també inclou la xarxa de sanejament, enllumenat i reg, la pavimentació dels laterals del camp de futbol, la instal·lació d’una tanca perimetral i l’adopció de mesures de seguretat en l’espai pròxim a les vies del tren.

El parc de la Torrassa, situat a la banda sud del barri que delimita amb les vies del tren, està ubicat en uns terrenys amb un fort desnivell, de 18 metres entre la part superior i la inferior.

El camp de futbol és una antiga reivindicació del barri de la Torrassa, que se sumarà als altres equipaments municipals, educatius, culturals, socials i sanitaris ubicats als voltants de la part superior del parc: Regidoria del Districte II, Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, Escola Santiago Ramón y Cajal, centre d’atenció primària, casal de gent gran i Hotel d’Entitats del barri.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials a Collblanc, la Torrassa i la Florida per fer front a la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400