Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/09/2019
Convocatòria als mitjans

L’Hospitalet se suma divendres a la Marxa nocturna contra les violències masclistes

20 S emergència feminista
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma divendres a la Marxa nocturna contra les violències masclistes (nova finestra)
L’Hospitalet se suma aquest divendres, 20 de setembre, a la Marxa nocturna contra les violències masclistes, convocada per la plataforma “Dones feministes de L’Hospitalet” —que agrupa totes les associacions de dones de la ciutat, les entitats feministes i de gènere i les associacions de veïns— i que compta amb el suport de l’Ajuntament.

La marxa consistirà en una caminada silenciosa amb llums de color lila que sortirà a les 19.30 hores des dels Jutjats de L’Hospitalet, a la Ciutat de la Justícia, i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament cap a les 21.30 hores, on hi haurà una concentració i un acte final amb la lectura del Manifest “20S emergència feminista”.

Aquesta mobilització la va iniciar la Plataforma Feminista d'Alacant el passat mes d’agost a través de les xarxes socials. Des d’aleshores, centenars de moviments, plataformes, sindicats i partits polítics s'han unit a aquesta crida a diferents ciutats i pobles de tot l’estat.

A L’Hospitalet, la marxa serà mixta, però encapçalada només per dones, i comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín.


Últimes notícies

Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400