Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2017

1 DE MARÇ,  DIA INTERNACIONAL DE LA NO DISCRIMINACIÓ

El dia 1 de març se celebra el Dia Internacional per la no discriminació associada al VIH i la sida, en aquest sentit l’Ajuntament de L’Hospitalet des del Servei de Salut  de l’Àrea de Benestar i drets socials s’impulsa la sensibilització  per fer front a l’epidèmia de la infecció pel  VIH/sida i l’estigma relacionat, com a eix dels  drets sexuals i reproductius i del desenvolupament de les persones.

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut Comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’educació secundària on es duen a terme tallers de prevenció de la salut sexual i reproductiva a l’alumnat de 3r i 4t. d’ ESO.
El treball es centra  en dinàmiques participatives amb  l’alumnat, on es tracten els aspectes següents: millorar el nivell d’informació respecte a la prevenció del contagi del VIH i la diferenciació amb la sida,  potenciar les actituds positives envers la sexualitat i les diverses orientacions, augmentar la percepció del risc, desenvolupar l’autoestima, l’assertivitat i les habilitats socials i reforçar l’anticipació de la conducta sexual i les possibles conductes alternatives.
Els continguts es treballen incorporant de manera transversal el respecte, l’acceptació de les diversitats i la no discriminació.

Així mateix des del Punt d’informació de Salut Jove es facilita la determinació del VIH a través del test de la prova ràpida, on es proporciona consell personalitzat i informació dels recursos sociosanitaris de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400