Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2017

1 de març, dia internacional de la no discriminació

El dia 1 de març se celebra el Dia Internacional per la no discriminació associada al VIH i la sida, en aquest sentit l’Ajuntament de L’Hospitalet des del Servei de Salut  de l’Àrea de Benestar i drets socials s’impulsa la sensibilització  per fer front a l’epidèmia de la infecció pel  VIH/sida i l’estigma relacionat, com a eix dels  drets sexuals i reproductius i del desenvolupament de les persones.

L’acció s’emmarca dins el programa de Salut Comunitària amb la promoció de la salut sexual en l’àmbit de l’educació secundària on es duen a terme tallers de prevenció de la salut sexual i reproductiva a l’alumnat de 3r i 4t. d’ ESO.
El treball es centra  en dinàmiques participatives amb  l’alumnat, on es tracten els aspectes següents: millorar el nivell d’informació respecte a la prevenció del contagi del VIH i la diferenciació amb la sida,  potenciar les actituds positives envers la sexualitat i les diverses orientacions, augmentar la percepció del risc, desenvolupar l’autoestima, l’assertivitat i les habilitats socials i reforçar l’anticipació de la conducta sexual i les possibles conductes alternatives.

Els continguts es treballen incorporant de manera transversal el respecte, l’acceptació de les diversitats i la no discriminació.

Així mateix des del Punt d’informació de Salut Jove es facilita la determinació del VIH a través del test de la prova ràpida, on es proporciona consell personalitzat i informació dels recursos sociosanitaris de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de 	Els ascensors de l’estació de Bellvitge-Gornal entraran en funcionament a la primavera (nova finestra)
Veure imatge de  La 2a edició de L’H>Play ha format 60 alumnes en matèries relacionades amb les indústries culturals i creatives (ICC)   (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 6.000 platillos i 400 còctels servits en la 6a edició d’“A la tardor, platillos” (nova finestra)
Veure imatge de 	Es presenta l’estudi diagnòstic L’Hospitalet, ciutat amiga  de les persones grans (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400