Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/11/2019

Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I

com abordar una situació detectada com AMPA/AFA i com a família
Veure imatge de  Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I (nova finestra)
El passat dimarts 12 de novembre les famílies impulsores del projecte “Educar no és tan difícil”  van participar a  la sessió  d’aprofundiment sobre Bullying  a càrrec de la Noemí  Canelles, experta sobre el tema de l’entitat Fil a L’Agulla-, que es va realitzar a l’institut Can Vilumara , tancant així la temàtica compartida el curs passat amb  les famílies dels diferents centres implicats.  En aquesta sessió van participar catorze persones, totes elles famílies referents dels centres educatius de Can Vilumara, Joan Maragall, Josep Janés, Paus Sans i Ausiàs March.

La sessió va ajudar a consolidar, clarificar, ordenar i sintetitzar els conceptes claus i els continguts de tot allò que es va treballar amb les famílies durant el curs anterior: definicions, rols, com detectar i què podem fer com a famílies.


Actualment, ja s’està treballant per definir la temàtica d’aquest nou curs 2019-2020, i començar a dissenyar el guió de les dues sessions que tindran lloc durant el segon trimestre.

Per continuar treballant, el Grup Impulsor del projecte “Educar no és tan difícil” es trobaran aquest proper dimecres 27 de novembre a les 18h al Servei d’Educació.

El projecte "Educar no és tan difícil" que s'està portant a terme des de fa tres cursos amb famílies vinculades a les AMPA/AFA de centres educatius del Districte I, reben suport des del programa PAEF.  


 

Últimes notícies

Veure imatge de  Fundació Arranz–Bravo, 10 anys (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes EntreJoves (nova finestra)
Veure imatge de  Nova edició de la Cursa de les Empreses   (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400