Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/11/2020 12:30:00
Salut /Seguretat Ciutadana

La Guàrdia Urbana aixeca 53 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid 

Durant aquest cap de setmana s’han atès 140 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls 
Veure imatge de La Guàrdia Urbana aixeca 53 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid  (nova finestra)

 La Guàrdia Urbana ha aixecat aquest cap de setmana 53 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.

S’han imposat vuit denúncies a locals: tres per incomplir l’aforament o altres límits organitzatius de l’activitat, dues per excedir l’horari autoritzat, dues per permetre el consum a la barra i una per no mantenir la distància de seguretat.

També han estat denunciades 45 persones: 22 per incompliment del toc de queda, vuit per no dur la mascareta posada, set per reunions de més de sis persones en domicilis, dues per consum d’alcohol a la via pública, una per sorolls a l’espai públic i cinc per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.

De divendres a ahir diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 140 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 111 en habitatges, 21 a l’espai públic i vuit en establiments.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400