Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/04/2017

4a Setmana de la Formació Professional a l'Hospitalet del 8 al 12 de maig

Veure imatge de 4a Setmana de l'FP a l'Hospitalet (nova finestra)
La Setmana de l'FP a l'Hospitalet organitzada des de la regidoria d’Educació i l’àrea de Coordinació i Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, conjuntament amb els centres educatius de la ciutat, arriba ja a la seva quarta edició. Amb l’objecte de posar en valor l'àmplia oferta de l'ensenyament professional que s'ofereix a la ciutat, així com el compromís amb un ensenyament de qualitat, impulsant l'oferta formativa a l'Hospitalet, especialment la relacionada amb els nous focus econòmics de la ciutat, com la sanitat, els esports, l'hoteleria i el turisme.

Per inaugurar aquesta Setmana, hem organitzat de manera conjunta amb la col•laboració de l’Associació d’Empresaris del Baix Llobregat (AEBALL), la Cambra de Comerç de Barcelona, UGT i CCOO, la Jornada: “FORMACIÓ PROFESSIONAL, LA MILLOR OPCIÓ PER A L’EMPRESA”, que tindrà lloc el proper, dilluns, 8 de maig, a les 16’30h, a la Sala d’Actes de Gornal Activa.

La Inauguració de la Jornada serà a càrrec de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que estarà acompanyada per Jaume Graells, tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, i Francesc J. Bellver, tinent d’alcaldia de l’àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.

Amb la voluntat de fer evident la necessitat de la relació entre els professionals dels centres i el món empresarial tindrem l’oportunitat d’escoltar la conferència: “La formació Professional, la millor opció per a l’empresa” a càrrec de Ramon Paredes Sánchez-Collado, President de la Fundació Barcelona FP i vicepresident executiu de Relacions Governamentals i Institucionals de Seat i del Grup Volkswagen-Espanya,

En el marc d'aquesta Jornada es presentarà el dispositiu de recerca i promoció de la Formació Professional.

Com d'altres edicions durant la Setmana de l'FP s'han organitzat tota una sèrie de xerrades, trobades i conferències que tindran lloc en diferents centres i espais de la ciutat. Es podran visitar els centres en les Jornades de Portes Obertes que s’han programat, i que es poden consultar en la informació editada. 

Programa d'activitats

Inscripcions Jornada

Últimes notícies

Veure imatge de  National Geographic presenta l’exposició “Un día cualquiera” del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet acollirà a partir d’aquest any el Village Underground, un projecte de promoció cultural ja present a Londres i Lisboa   (nova finestra)
Veure imatge de  Comença la darrera fase de remodelació del carrer dels Naranjos, a Pubilla Cases   (nova finestra)
Veure imatge de  La Magic Line passa aquest any per L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400