Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/04/2017

4a Setmana de la Formació Professional a l'Hospitalet del 8 al 12 de maig

Veure imatge de 4a Setmana de l'FP a l'Hospitalet (nova finestra)
La Setmana de l'FP a l'Hospitalet organitzada des de la regidoria d’Educació i l’àrea de Coordinació i Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, conjuntament amb els centres educatius de la ciutat, arriba ja a la seva quarta edició. Amb l’objecte de posar en valor l'àmplia oferta de l'ensenyament professional que s'ofereix a la ciutat, així com el compromís amb un ensenyament de qualitat, impulsant l'oferta formativa a l'Hospitalet, especialment la relacionada amb els nous focus econòmics de la ciutat, com la sanitat, els esports, l'hoteleria i el turisme.

Per inaugurar aquesta Setmana, hem organitzat de manera conjunta amb la col•laboració de l’Associació d’Empresaris del Baix Llobregat (AEBALL), la Cambra de Comerç de Barcelona, UGT i CCOO, la Jornada: “FORMACIÓ PROFESSIONAL, LA MILLOR OPCIÓ PER A L’EMPRESA”, que tindrà lloc el proper, dilluns, 8 de maig, a les 16’30h, a la Sala d’Actes de Gornal Activa.

La Inauguració de la Jornada serà a càrrec de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que estarà acompanyada per Jaume Graells, tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, i Francesc J. Bellver, tinent d’alcaldia de l’àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.

Amb la voluntat de fer evident la necessitat de la relació entre els professionals dels centres i el món empresarial tindrem l’oportunitat d’escoltar la conferència: “La formació Professional, la millor opció per a l’empresa” a càrrec de Ramon Paredes Sánchez-Collado, President de la Fundació Barcelona FP i vicepresident executiu de Relacions Governamentals i Institucionals de Seat i del Grup Volkswagen-Espanya,

En el marc d'aquesta Jornada es presentarà el dispositiu de recerca i promoció de la Formació Professional.

Com d'altres edicions durant la Setmana de l'FP s'han organitzat tota una sèrie de xerrades, trobades i conferències que tindran lloc en diferents centres i espais de la ciutat. Es podran visitar els centres en les Jornades de Portes Obertes que s’han programat, i que es poden consultar en la informació editada. 

Programa d'activitats

Inscripcions Jornada

Últimes notícies

Veure imatge de  Diada de Sant Jordi a L'H (nova finestra)
Veure imatge de 	L'Hospitalet viu la seva Festa Gran (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera omplen d’activitat les rambles de Just Oliveras i de la Marina (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera més familiars   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400