Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/06/2018

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals incorpora “Quadre de comandament de les escoles bressol municipals” com a bona pràctica 

El BBP està impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics Locals
Veure imatge de  El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals incorpora “Quadre de comandament de les escoles bressol municipals” com a bona pràctica  (nova finestra)
La bona pràctica Quadre de comandament de les escoles bressol municipals ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques Governs Locals de Catalunya de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics Locals, per que aquesta representa una aportació innovadora i de qualitat i pot ser referent per a d’altres ajuntaments o entitats locals.

Aquesta pràctica neix amb l’objectiu de crear un quadre de comandament que permeti obtenir i valorar la informació que aporta, si l’organització està assolint els objectius que té plantejats, o bé, què o quina part d’aquesta organització està dificultant aquest assoliment de manera continuada al llarg del curs. El Quadre de Comandament de gestió i prestació del servei de les Escoles Bressol Municipal de l’Hospitalet ha permès l’establiment de 92 indicadors de gestió qualitatius, organitzats en sis àrees. La informació que produeix el quadre de comandament permet sistematitzar les 6 àrees en relació a cada curs.

Aquesta pràctica està dirigida al propi Ajuntament ja que li permet rebre informació sobre el servei ofert en cadascuna de les 6 escoles bressol municipals de L’Hospitalet de Llobregat.

És una pràctica vinculada al projecte educatiu marc de les Escoles Bressol de l’Hospitalet, ja que és el document de referència del model educatiu i, a més, dels criteris de qualitat del servei. Des de la Regidoria d’Educació de l’Hospitalet, estem compromesos amb l’educació, amb el 0-3 i el servei públic local, i per això, la nostra pràctica professional està en un procés constant de reflexió i millora.
 
Podeu consultar la fitxa resum en el següent enllaç: Quadre de comandaments de les escoles bresso municipals BBP

Últimes notícies

Veure imatge de  Es presenta una aplicació Innovació social de tecnologia mòbil adreçada a les escoles   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament ret homenatge a la vintena de centres educatius que commemoren els 50 anys o més  (nova finestra)
Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400