Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

31/07/2018

Les famílies tenen una valoració molt positiva de les Escoles Bressol Municipals

Veure imatge de  Les famílies tenen una valoració molt positiva de les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
Cada any, al finalitzar el curs, les escoles bressol municipals lliuren a les famílies un qüestionari de satisfacció. Un cop valorades les enquestes, les famílies han mostrat un alt nivell de satisfacció en el funcionament general de cada escola bressol.

Durant les últimes setmanes de juliol, cada escola va celebrar el final de curs, que va finalitzar el 31 de juliol, amb les tradicionals festes de fi de curs, on s’acomiada el curs 2017-2018 i es dona la benvinguda a l’estiu. En aquesta festa les famílies, a través de l’AMPA, juguen un paper rellevant en la seva organització. És molt important per tots els infants de l'escola, però molt especialment pels infants de 2-3 anys que acaben un cicle, i el curs vinent s’incorporen a l’escola “dels grans”, al parvulari.

Les famílies valoren les escoles bressol municipals amb una nota general de 9. D’entre els diferents aspectes millors valorats destaquen el tracte i atenció per part de tot el personal del centre, l’ambient familiar, les instal•lacions, el calendari, la metodologia de les escoles i la participació de les famílies en les activitats del centre.

D’altres aspectes que expressen les famílies com a elements de millora són que hi hagi horaris més flexibles d’entrada i de sortida, augment de la ràtio d’educadors/es, més ajuts econòmics i que hi hagi més places escolars.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet permet donar resposta a una necessitat educativa i social, ja que ajuda les famílies a conciliar la vida laboral i personal. En aquest sentit, les sis escoles bressol municipals donen servei durant tot el mes de juliol, i són, també, les primeres escoles a començar el curs.

Enguany, l’inici del nou curs escolar 2018-2019, serà el 3 de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es presenta una aplicació Innovació social de tecnologia mòbil adreçada a les escoles   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament ret homenatge a la vintena de centres educatius que commemoren els 50 anys o més  (nova finestra)
Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400