Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/08/2018

L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments

Veure imatge de  L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments (nova finestra)
En el marc del 28è Fòrum Local d’Educació, el 18 de maig, es va constituir la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals, per posar en valor la contribució del món local a l'educació de la primera infància, i continuar avançant en el suport a la sostenibilitat, la millora d'aquests centres i la coordinació i l’intercanvi d’experiències entre ajuntaments. El servei d’escoles bressol de titularitat municipal és la principal i més estesa política educativa local del conjunt d’ajuntaments de la província de Barcelona.

La regidoria d’Educació de L’Hospitalet hi dona suport des de l’inici i el seu representant, el sr. Jaume Graells, tinent d'alcaldia i regidor d'educació va participar en la signatura del document que, de manera simbòlica, donava el punt de sortida a la creació de la Xarxa en l’acte celebrat el passat mes de maig. Finalment, el procés d’adhesió de L’Hospitalet a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals es va aprovar per Junta de Govern Local el proppassat 17 de juliol.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipal, de nova creació, intensificarà l’acompanyament als ens locals i propiciarà el diàleg i el treball col•laboratiu. El treball en xarxa contribuirà a que el primer cicle de l’educació infantil esdevingui, en el futur, una peça més i plenament integrada en el sistema educatiu a Catalunya.

L’Hospitalet de Llobregat disposa d’una Xarxa d’Escoles Bressol Municipals formada per sis escoles bressol que ofereixen un servei educatiu integral als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400