Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/08/2018

L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments

Veure imatge de  L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments (nova finestra)
En el marc del 28è Fòrum Local d’Educació, el 18 de maig, es va constituir la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals, per posar en valor la contribució del món local a l'educació de la primera infància, i continuar avançant en el suport a la sostenibilitat, la millora d'aquests centres i la coordinació i l’intercanvi d’experiències entre ajuntaments. El servei d’escoles bressol de titularitat municipal és la principal i més estesa política educativa local del conjunt d’ajuntaments de la província de Barcelona.

La regidoria d’Educació de L’Hospitalet hi dona suport des de l’inici i el seu representant, el sr. Jaume Graells, tinent d'alcaldia i regidor d'educació va participar en la signatura del document que, de manera simbòlica, donava el punt de sortida a la creació de la Xarxa en l’acte celebrat el passat mes de maig. Finalment, el procés d’adhesió de L’Hospitalet a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals es va aprovar per Junta de Govern Local el proppassat 17 de juliol.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipal, de nova creació, intensificarà l’acompanyament als ens locals i propiciarà el diàleg i el treball col•laboratiu. El treball en xarxa contribuirà a que el primer cicle de l’educació infantil esdevingui, en el futur, una peça més i plenament integrada en el sistema educatiu a Catalunya.

L’Hospitalet de Llobregat disposa d’una Xarxa d’Escoles Bressol Municipals formada per sis escoles bressol que ofereixen un servei educatiu integral als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Es presenta una aplicació Innovació social de tecnologia mòbil adreçada a les escoles   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament ret homenatge a la vintena de centres educatius que commemoren els 50 anys o més  (nova finestra)
Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400