Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/08/2018

L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments

Veure imatge de  L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments (nova finestra)
En el marc del 28è Fòrum Local d’Educació, el 18 de maig, es va constituir la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals, per posar en valor la contribució del món local a l'educació de la primera infància, i continuar avançant en el suport a la sostenibilitat, la millora d'aquests centres i la coordinació i l’intercanvi d’experiències entre ajuntaments. El servei d’escoles bressol de titularitat municipal és la principal i més estesa política educativa local del conjunt d’ajuntaments de la província de Barcelona.

La regidoria d’Educació de L’Hospitalet hi dona suport des de l’inici i el seu representant, el sr. Jaume Graells, tinent d'alcaldia i regidor d'educació va participar en la signatura del document que, de manera simbòlica, donava el punt de sortida a la creació de la Xarxa en l’acte celebrat el passat mes de maig. Finalment, el procés d’adhesió de L’Hospitalet a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals es va aprovar per Junta de Govern Local el proppassat 17 de juliol.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipal, de nova creació, intensificarà l’acompanyament als ens locals i propiciarà el diàleg i el treball col•laboratiu. El treball en xarxa contribuirà a que el primer cicle de l’educació infantil esdevingui, en el futur, una peça més i plenament integrada en el sistema educatiu a Catalunya.

L’Hospitalet de Llobregat disposa d’una Xarxa d’Escoles Bressol Municipals formada per sis escoles bressol que ofereixen un servei educatiu integral als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H per la protecció jurídica de les persones trans  (nova finestra)
Veure imatge de  Comença el canvi de sentit de circulació de vehicles al carrer de Castelao (nova finestra)
Veure imatge de  Una master class sobre innovació al sector de l’hostaleria tanca el programa L’H Gastro (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet presta una obra de Josep Guinovart per a una exposició del MNAC (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400