Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

31/10/2018
L'H, SMART SOCIAL CITY

La maqueta en 3D L’H interactiva, accessible a tothom al vestíbul del CCM Tecla Sala  

Permet accedir, de manera visual i participativa, a dades i projectes que es desenvolupen a la ciutat Es va presentar durant el darrer Smart City Expo World Congress, al recinte firal Granvia L’H
Veure imatge de  La maqueta en 3D L’H interactiva, accessible a tothom al vestíbul del CCM Tecla Sala   (nova finestra)
L’entrada del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acull la maqueta L’H interactiva, una eina que permet a la ciutadania accedir de manera visual i participativa a dades i projectes significatius que es desenvolupen a L’Hospitalet.

Es tracta d’una maqueta de 2,5 per 2,5 metres, impresa en 3D, amb il•luminació led i associada a una tauleta de 24 polzades des d’on es pot interactuar. L’H interactiva és un projecte liderat per la Regidoria d’Innovació Social de l’Ajuntament, que ha comptat amb la col•laboració de diferents àrees municipals —Educació; Benestar i Drets Socials; Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat; Mobilitat i Via Pública; Districte Cultural, i Open Data.

Amb aquesta maqueta —produïda i dissenyada per l’empresa Eyesberg Studio— es  dona visibilitat a dades obertes derivades dels diferents projectes i línies estratègiques que situen L’Hospitalet com a smart social city o ciutat socialment intel•ligent que busca el benestar de la seva ciutadania.

Els seus continguts, accessibles a tothom, s’inspiren en els projectes del PAM 2016-2019, en les següents categories: districte social, districte cultural, districte econòmic, clúster biomèdic i de la salut, mobilitat i medi ambient, Pacte local per l’educació i Pla d’energies renovables.

A més, la disponibilitat de les dades i el treball per fer accessible la informació a la ciutadania formen part de la política de transparència, participació i dades obertes  que aplica el govern de la ciutat, dintre dels projectes smart.

La maqueta L’H interactiva es va presentar l’any passat a l’estand que l’Ajuntament de L’Hospitalet va instal•lar durant l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), principal certamen internacional dedicat a les ciutats intel•ligents, que se celebra al recinte de la Fira a Granvia L’Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de 	S'obre una nova zona de jocs infantils a l'avinguda de la Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya de renovació de l’arbrat viari (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres de l’ascensor que millorarà l’accessibilitat al parc de Can Buxeres   (nova finestra)
Veure imatge de  Tall a la L5 del Metro per obres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400