Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 27 joves comencen a treballar a l’Ajuntament amb el programa “L’H, primera experiència laboral” (nova finestra)
29/05/2023 10:00:00
Ocupació

27 joves comencen a treballar a l’Ajuntament amb el programa “L’H, primera experiència laboral”

Són joves menors de 35 anys amb titulació universitària i en situació d’atur, que s’incorporen com a personal tècnic superior

Aquest mes de maig 27 persones s’han incorporat com a personal tècnic superior a l’Ajuntament a través del pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Són joves menors de 35 anys amb titulació universitària i en situació d’atur.

L’alcaldessa en funcions de la ciutat, Núria Marín, i el regidor en funcions de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, van rebre divendres els 27 joves al Saló de Plens de l’Ajuntament, per donar-los la benvinguda com a personal del consistori.

El contracte, a jornada completa, és de 12 mesos de duració. L’Ajuntament està en procés d’incorporar 7 persones més, que entraran a treballar durant el mes de juny.

El nou personal treballa en diverses àrees de l’Ajuntament en els àmbits de dret, psicologia, ciències econòmiques, arquitectura tècnica i edificació, enginyeria, ciències polítiques, comunicació, història, pedagogia, gestió i administració pública i relacions laborals i sociologia.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral a l’administració pública i promoure l’ocupació de qualitat entre els joves. A més, la convocatòria compta amb uns criteris de paritat per impulsar l’ocupació amb perspectiva de gènere.

La convocatòria té com a objectiu millorar el perfil professional de les persones beneficiàries per tal que aconsegueixin una incorporació millor i més estable en el mercat de treball una vegada finalitzada l’actuació.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400