Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/12/2018
Espai públic

Actuació integral de neteja viària a l'avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina  

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina   (nova finestra)
Amb l'acció Net i polit en aquesta zona de Pubilla Cases, s'hi netegen a fons les voreres i la calçada i s'hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà

La rambla central de l'avinguda de Tomás Giménez —entre la plaça de Pubilla Cases i la carretera de Collblanc— i els carrers de Covadonga i de Gravina, al barri de Pubilla Cases, són objecte avui i demà d'una actuació integral de neteja viària. Amb l'acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s'eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L'acció s'acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l'espai públic, amb la revisió de l'estat de l'enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l'espai públic, l'Ajuntament va iniciar l'any 2016 l'acció Net i polit a l'avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L'any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l'avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L'actuació ha continuat aquest any a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d'Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l'avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; i a Sant Josep, a l'avinguda de Josep Tarradellas i Joan.

Per als propers mesos, són previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L'Hospitalet. També, des del passat mes d'abril, l'Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d'actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d'aiguabatre i d'escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400