Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/12/2018
Espai públic

Actuació integral de neteja viària a l'avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina  

Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina   (nova finestra)
Amb l'acció Net i polit en aquesta zona de Pubilla Cases, s'hi netegen a fons les voreres i la calçada i s'hi eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà

La rambla central de l'avinguda de Tomás Giménez —entre la plaça de Pubilla Cases i la carretera de Collblanc— i els carrers de Covadonga i de Gravina, al barri de Pubilla Cases, són objecte avui i demà d'una actuació integral de neteja viària. Amb l'acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s'eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L'acció s'acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l'espai públic, amb la revisió de l'estat de l'enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l'espai públic, l'Ajuntament va iniciar l'any 2016 l'acció Net i polit a l'avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L'any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l'avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L'actuació ha continuat aquest any a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d'Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l'avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; i a Sant Josep, a l'avinguda de Josep Tarradellas i Joan.

Per als propers mesos, són previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L'Hospitalet. També, des del passat mes d'abril, l'Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d'actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d'aiguabatre i d'escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400