Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/02/2018

L’Hospitalet participa a la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores  

Se celebra avui i demà a la ciutat de Lleida
Veure imatge de  L’Hospitalet participa a la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores    (nova finestra)
L’Hospitalet participa avui i demà a la Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que se celebra a Lleida, escollida ciutat coordinadora de la Xarxa a l’Assemblea General del gener de 2016. El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, assisteix en representació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, com a membre de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores.

L’Hospitalet participa aquesta tarda en la taula rodona de xarxes temàtiques “Aprenentatge servei com a instrument de cohesió social”, que modera Maria José Pérez, cap de la Unitat de Ciutats Educadores de l’Ajuntament.

L’Hospitalet ha liderat la Xarxa Temàtica d’ApS, eina de cohesió social, durant dos anys (2016 i 2017), i en aquesta taula es presenten els treballs fets durant aquest període. Cal destacar que en aquesta trobada L’Hospitalet presenta vuit guies que s’han elaborat com a eines per a l’impuls de l’ApS. Demà divendres, la delegació municipal assistirà l’Assemblea General de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que enguany té com a eix central “Repensar la ciutat”.

L’Hospitalet va ser el passat desembre seu de la X Trobada Estatal d’Aprenentatge Servei (ApS) i del lliurament de la tercera edició dels Premis ApS, que organitzen la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei i l’Ajuntament de L’Hospitalet. L’Hospitalet va rebre fa un any el Premi Internacional de la Xarxa Internacional de Ciutats Educadores, en reconeixement al seu impuls i a la seva trajectòria en les iniciatives ApS.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana denuncia una carnisseria per abocaments incontrolats (nova finestra)
Veure imatge de Consell de Ciutat (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la darrera fase de les obres de millora al Cementiri Municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400