Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/03/2018

Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia

El nou poliesportiu serà un edifici de dues plantes, amb sales de gimnàstica, pistes poliesportives, grades i zona de serveis .El projecte, que es començarà a executar aquest any, té un pressupost de 8 milions d’euros i un termini aproximat d’obres de 18 mesos.

En una banda d’aquest solar es troba actualment la Pista Municipal Gasòmetre, un espai esportiu amb pistes a l’aire lliure per a la pràctica del bàsquet i l’altra part està ocupada per una zona provisional d’aparcament de vehicles.

El Poliesportiu Municipal Gasòmetre serà un edifici rectangular de dues plantes que girarà al voltant de les pistes esportives, amb una superfície útil de 4.760 m2, dotat de diverses zones i instal•lacions per a la pràctica de l’esport i el foment de la salut, amb ascensor i altres elements que el faran completament accessible.

A la planta baixa, s’hi ubicaran l’entrada principal, la recepció i el vestíbul, que se situaran a la cantonada del carrer del Gasòmetre amb l’avinguda del Carrilet. També s’hi ubicaran en aquesta planta la pista poliesportiva —amb el passadís d’accés—, vestidors, zona de serveis per als usuaris, despatxos, magatzems i cambra de màquines.

A la planta primera, s’hi instal•laran les sales de gimnàstica i les aules polivalents, amb els seus vestidors, així com els accessos a les grades superiors de les pistes i l’àrea de serveis i suport.

La zona de la pista poliesportiva, amb una superfície de 62,6 x 27 metres i una alçada mínima de 8,5 metres, serà divisible amb cortines i tindrà diferents espais per a la pràctica del bàsquet, el futbol sala, l’handbol i el voleibol.

A la coberta de l’edifici s’instal•laran plaques solars tèrmiques que garantiran el 100% del consum d’aigua calenta sanitària per a usuaris i personal, en les dependències s’aprofitarà al màxim la llum solar, s’hi aplicaran diversos mecanismes d’estalvi energètic i es plantaran noves zones verdes a l’exterior de l’equipament.

El Poliesportiu Municipal Gasòmetre és una antiga reivindicació veïnal que servirà per oferir nous serveis a un territori en ple creixement i transformació i per completar l’oferta del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, del carrer de Jacint Verdaguer, situat en una altra zona del barri. El nou equipament es començarà a construir aquest any, té un pressupost de 8 milions d’euros i un termini previst d’execució d’obres de 18 mesos.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400