Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/11/2019

Nova edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster

Gemma Sambola, educadora social guanyadora del Premi d'aquesta 6a edició
Veure imatge de  Nova edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster (nova finestra)
Ahir dijous, 14 de novembre, a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet, va tenir lloc l'acte de lliurament de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster en torn a la reflexió sobre la pràctica educativa.

El premi internacional en Educació Social Joaquim Grau neix arran de la desaparició d’en Joaquim Grau, moment en el que els seus companys del Grup de Recerca en Educació Social (GRES), per tal de retre un homenatge a la seva persona i a la seva figura com a educador social,consideren que el millor homenatge es organitzar accions que potenciïn la investigació i la recerca en educació social i ,així, continuar amb la tasca de difusió i divulgació de sabers al voltant d’aquesta disciplina.

La conferència marc va anar a càrrec de Senen Roy, educador social, com a tema central, "el dret a la ciutat i l'educació social".

Durant l'acte també es va fer un reconeixement a José Luis Ariño, veí de Bellvitge, i un dels impulsors del premi com a president del Grup de Recerca en Educació Social (GRES),

Es van presentar sis treballs, dels quals tres han estat valorats pel jurat, sent la guanyadora del premi d'aquesta 6a edició, Gemma Sambola, educadora social, amb el treball: "Pensant els espais i els llocs en les institucions residencials per a la infància i l'adolescència tutelada".

Últimes notícies

Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400