Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2018
Dia de la dona

El jovent, protagonista en el Dia de la Dona  

La mostra està organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament i compta amb la participació de joves artistes de la ciutat, col·lectius d’artistes i alumnat dels instituts
Veure imatge de  El jovent, protagonista en el Dia de la Dona   (nova finestra)
Avui dijous, a les 20 hores, s’inaugura al Centre Cultural Barradas la mostra “Art en femení”, una exposició col•lectiva d’art, enfocada des de la perspectiva de gènere, que arriba a la seva divuitena edició. Amb motiu de la inauguració, la cantautora Raquel Lúa oferirà un concert.

La mostra —organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament i amb la participació de joves artistes de la ciutat, col•lectius d’artistes i alumnat dels instituts— es fa coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, per tal de sensibilitzar el jovent sobre les desigualtats de gènere.

Aquesta iniciativa es fa amb la col•laboració de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, amb la tasca de comissariat de l’Associació Cultural Film&Art i amb el suport de Bruixes. Associació Feminista de L’Hospitalet.

Les obres presents a la mostra han passat una selecció prèvia entre totes les propostes, presentades al febrer. El requisit era que les obres havien de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral.  En el procés de selecció s’ha tingut en compte l’adequació de l’obra a la temàtica proposada, la disponibilitat tècnica i d’espai de la sala, la priorització d’artistes menors de 35 anys i les característiques pròpies i  visuals de l’obra.

D’altra banda, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el Servei d’Esports i Joventut i el bar L’Oncle Jack han organitzat quatre concerts de dones: Tori Sparks (22 de març, a les 21 h), Gemma Humet (23 de març, a les 21 h), Ohana Soul Tandem (24 de març, ales 20 h) i Joana Serrat (25 de març, a les 20 h).

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400