Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2018
Dia de la dona

El jovent, protagonista en el Dia de la Dona  

La mostra està organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament i compta amb la participació de joves artistes de la ciutat, col·lectius d’artistes i alumnat dels instituts
Veure imatge de  El jovent, protagonista en el Dia de la Dona   (nova finestra)
Avui dijous, a les 20 hores, s’inaugura al Centre Cultural Barradas la mostra “Art en femení”, una exposició col•lectiva d’art, enfocada des de la perspectiva de gènere, que arriba a la seva divuitena edició. Amb motiu de la inauguració, la cantautora Raquel Lúa oferirà un concert.

La mostra —organitzada pel Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament i amb la participació de joves artistes de la ciutat, col•lectius d’artistes i alumnat dels instituts— es fa coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, per tal de sensibilitzar el jovent sobre les desigualtats de gènere.

Aquesta iniciativa es fa amb la col•laboració de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, amb la tasca de comissariat de l’Associació Cultural Film&Art i amb el suport de Bruixes. Associació Feminista de L’Hospitalet.

Les obres presents a la mostra han passat una selecció prèvia entre totes les propostes, presentades al febrer. El requisit era que les obres havien de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral.  En el procés de selecció s’ha tingut en compte l’adequació de l’obra a la temàtica proposada, la disponibilitat tècnica i d’espai de la sala, la priorització d’artistes menors de 35 anys i les característiques pròpies i  visuals de l’obra.

D’altra banda, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el Servei d’Esports i Joventut i el bar L’Oncle Jack han organitzat quatre concerts de dones: Tori Sparks (22 de març, a les 21 h), Gemma Humet (23 de març, a les 21 h), Ohana Soul Tandem (24 de març, ales 20 h) i Joana Serrat (25 de març, a les 20 h).

Últimes notícies

Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Veure imatge de  Un dragó de Komodo, mudat per a l’ocasió, és el protagonista del cartell de les Festes de Primavera 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400