Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/10/2019

L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell

Veure imatge de  L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyats del tinent d’alcaldia d’Educació, Joventut i Esports, Jaume Graells, i del regidor d’Esports, Cris Plaza, han visitat l’espai per tal d’estudiar la possible col•laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per tirar endavant el projecte.

L’objectiu és cobrir la pista i construir uns nous vestidors per tal que la instal•lació pugui acollir l’activitat d’equips dels clubs AECS, Tecla Sala, Centre Catòlic i competicions del Consell Esportiu. La pista poliesportiva de l’antiga escola Joanot Martorell és utilitzada actualment per equips de futbol sala de l’AECS.

L’Hospitalet disposa d’una àmplia xarxa d’equipaments esportius: poliesportius, camps de futbol i pistes esportives. L’Ajuntament treballa per dotar la ciutat d’instal•lacions de qualitat i per millorar i actualitzar les ja existents.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400