Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

14/10/2019

L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyats del tinent d’alcaldia d’Educació, Joventut i Esports, Jaume Graells, i del regidor d’Esports, Cris Plaza, han visitat l’espai per tal d’estudiar la possible col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per tirar endavant el projecte.

L’objectiu és cobrir la pista i construir uns nous vestidors per tal que la instal·lació pugui acollir l’activitat d’equips dels clubs AECS, Tecla Sala, Centre Catòlic i competicions del Consell Esportiu. La pista poliesportiva de l’antiga escola Joanot Martorell és utilitzada actualment per equips de futbol sala de l’AECS.

L’Hospitalet disposa d’una àmplia xarxa d’equipaments esportius: poliesportius, camps de futbol i pistes esportives. L’Ajuntament treballa per dotar la ciutat d’instal·lacions de qualitat i per millorar i actualitzar les ja existents.

 

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400