Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’obre el període de consulta i rectificació de dades del cens electoral (nova finestra)
26/03/2024 11:10:00
Eleccions al Parlament de Catalunya

S’obre el període de consulta i rectificació de dades del cens electoral

Fins a l’1 d’abril, les dades del cens electoral estan en període d’exposició pública de llistes electorals

La ciutadania de L’Hospitalet amb dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, pot consultar les llistes del cens electoral per comprovar la seva inscripció i rectificar les seves dades, fins a l’1 d’abril.

La consulta es pot fer de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet o a l'app Connecta L'H, i de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer de Girona, 10, els dies 25, 26, 27 i 28 de març, de 8.30 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i el dia 30 de març, de 9 a 13 hores. La consulta és personal i cal identificar-se amb el document nacional d’identitat, el passaport o el permís de conduir.

Per a qualsevol informació sobre el procés electoral, la ciutadania de L’Hospitalet pot trucar al telèfon 93 402 94 30 en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores, o bé enviar les consultes per correu electrònic a l’adreça padro.habitants@l-h.cat. La Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral disposa també d’un servei d’atenció al públic al telèfon 900 343 232.

D’altra banda, l’Ajuntament ha habilitat una pàgina web de les eleccions al Parlament de Catalunya 2024, que s’anirà actualitzant amb tota la informació necessària sobre la convocatòria electoral i la infraestructura per a l’exercici del dret de vot. S’hi pot trobar, entre d’altres, el decret de la convocatòria per part de l’administració competent, i, més endavant, també la consulta dels col·legis electorals o els avanços de participació i resultats provisionals durant el dia de la votació.

L'Ajuntament ha habilitat a l’app de serveis Connecta L’H un espai relacionat amb el procés electoral, en què es pot trobar el tràmit per consultar i rectificar les dades del cens electoral i un enllaç per seguir els resultats provisionals que s’activarà el dia de les eleccions. Pots descarregar-te gratuïtament l’app a través de l’enllaç: https://www.l-h.cat/apps/connectaLH/index-cat.html.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400