Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/05/2018

La Regidoria d'Educació participa a la Taula d’Infància, Adolescència i Família d’Osona (TIAF)

Presentació del Pla de Millora de l’Escolaritat: prevenció i atenció a l’absentisme escolar de l'Hospitalet
Veure imatge de  La Regidoria d'Educació participa a la Taula d’Infància, Adolescència i Família d’Osona (TIAF) (nova finestra)
La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet va participar a la Taula d’Infància, Adolescència i Família d’Osona (TIAF), el passat divendres 27 d’abril a Vic, per a presentar el “Pla de Millora de l’Escolaritat: prevenció i atenció a l’absentisme escolar”.

La TIAF d’Osona és una taula que forma part d’un projecte impulsat pel Consell Comarcal d’Osona amb l’objectiu de crear un espai de debat i de treball transversal que serveixi d’eix vertebrador de totes les taules que es puguin anar creant a Osona. En el marc de la Taula s’ha creat un grup de treball per iniciar l’elaboració i posada en marxa d’un Pla d’absentisme compartit per les diferents poblacions del Consell Comarcal d’Osona.

Durant la trobada es va compartir la metodologia col•laborativa i consens entre els diferents agents implicats en l’elaboració del Pla de Millora, l’abordatge de l’absentisme des d’una visió amplia, així com les eines i criteris d’intervenció específics per a la prevenció i atenció a l’absentisme escolar.

L’Ajuntament de l’Hospitalet va ser convidat per la seva llarga trajectòria en l’abordatge de l’absentisme escolar i, ja que el treball per prevenir l’absentisme és un eix d’actuació prioritari en les polítiques municipals.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400