Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/02/2019

"El pas a P3" – L’any que ve anem al cole-

Èxit d’assistència de famílies a les sessions informatives organitzades per les escoles bressol i llars d’infants de la ciutat
Veure imatge de  "El pas a P3" – L’any que ve anem al cole- (nova finestra)
Bona rebuda per part de les famílies de les escoles bressol i llars d’infants, a les xerrades organitzades per les escoles, amb la col•laboració de l’Ajuntament, per informar i acompanyar a les famílies que acaben l’escola bressol i comencen una nova etapa: “el pas dels seus fills al parvulari”. Aquestes xerrades s’han realitzat des de l’1 de febrer fins al dia 14, abans de les dates previstes per les escoles de primària de fer les Jornades de Portes Obertes.

Unes 225 famílies han assistit a les xerrades realitzades a les sis escoles bressol municipals: La Casa del Parc, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa de les Flors, La Casa del Molí, la Casa de la Muntanya, i també a les escoles bressol privades subvencionades: Garabatos, Patufet i La Nova Fortuny i en les llars d’infants privades subvencionades La Gua-Gua, Nova Fortuny i l’Estel Blau.

Aquestes xerrades permeten a les mares i als pares adquirir algunes pautes al voltant d’aspectes com la importància de conèixer l’escola per ajudar els infants a fer una bona adaptació; les rutines que cal treballar, el desenvolupament de capacitats, el paper de la família, entre d’altres. També s’informa del calendari de jornades de portes obertes que ofereixen les escoles de primària, així com de la documentació que han de portar quan vulguin formalitzar la preinscripció a P3.

Les mares i els pares assistents van tenir l’oportunitat de plantejar els seus dubtes en temes relacionats amb la documentació, valoració de puntuació, sobre la tramitació, però, també, durant aquestes sessions se’ls aporta informació sobre la importància de visitar les escoles que els interessen durant les jornades de portes obertes i en què s’han de fixar o preguntar per triar l’escola que més els atrau per als seus fills i filles. I és que, triar escola és una decisió important, perquè l’escola passa a formar part d’aquest espai íntim i familiar, a ser una part important de la vida de l’infant.

En el següent enllaç, podeu veure una mostra d’aquestes sessions i què opinen les famílies assistents, reportatge que ha elaborat L’H TV: xerrada Pas a P3.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, L’Hospitalet està de festes! (nova finestra)
Veure imatge de  El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  “Ceci n’est pas una cariàtide”, una nova proposta expositiva per reinterpretar obres antigues des d’una visió contemporània   (nova finestra)
Veure imatge de  El Punt Violeta torna a estar present en les festes de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400