Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/04/2018

Publicada l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els i les alumnes en els centres educatius

Podeu trobar l'oferta al taulell informatiu de cada centre educatiu, i al taulell de l'Oficina Municipal d'Escolarització de l'Hospitalet
Veure imatge de  Publicada l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els i les alumnes en els centres educatius (nova finestra)
Avui, dilluns, 9 d’abril, el Departament d’Ensenyament ha publicat l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els alumnes i les alumnes pel proper curs escolar 2018-2019.

Aquesta informació està disponible en el taulell informatiu de cada centre educatiu, també trobareu l’oferta de tots els centres educatius de l’Hospitalet al taulell informatiu de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) que trobareu a la planta baixa del Carrer Girona, 10.

També podeu consultar de manera online tota aquesta informació al web del Departament d’Ensenyament: "que estudiar" (la informació estarà disponible al llarg del matí).

Trobareu informació actualitzada sobre el procés de preinscripció i matriculació als centres educatius de L’Hospitalet al web d’educació en el següent enllaç: PREINSCRIPCIÓ.

Aquest proper divendres 13 d’abril, fins dimarts, 24 d’abril s’obrirà el període de preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’infantil, educació primària, i l’educació secundària obligatòria.

Nota de premsa del Departament d'Ensenyament i infografia curs 2018-2019 sobre preinscripció.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes (nova finestra)
Veure imatge de  Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400