Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/10/2019

Es reuneix la Comissió Representativa Institucional (CRI) del Pla Educatiu d'Entorn

Veure imatge de  Es reuneix la Comissió Representativa Institucional (CRI) del Pla Educatiu d'Entorn (nova finestra)
Aquest divendres, 25 d’octubre al Centre Cultural Tecla Sala es va reunir la Comissió Representativa Institucional (CRI) del Pla Educatiu d’Entorn de l’Hospitalet, presidida pel tinent d’alcaldia d’educació, esports i joventut, Jaume Graells, acompanyat, per Montserrat Cerdà, inspectora del Departament d’Educació, vicepresidenta de la Comissió Institucional del PEE.

Aquesta és la primera reunió de la CRI d’aquest nou curs, i on es van explicar les novetats referent al Pla Educatiu d’Entorn, com són les actuacions que es faran en el marc del PEE 0-20 que s’està desenvolupant a La Florida.

La Comissió Representativa Institucional del Pla Educatiu d’Entorn és l’òrgan de decisió que acull com a representants a les diferents entitats, associacions i organismes del territori, així com també, la representació de diferents serveis de l’Ajuntament de l’Hospitalet implicats en el pla educatiu d’entorn, com són esports, joventut, cultura, guàrdia urbana.

Durant aquesta trobada es va presentar la memòria de les actuacions en el marc del pla educatiu d’entorn de l’Hospitalet que s’han portat a terme durant el curs 2018-2019, i es va aprovar el Pla d’Actuació del curs 2019-2020.

El Pla Educatiu d’Entorn de l’Hospitalet s’articula en quatre eixos:

• Prevenció i atenció a l’absentisme escolar
• Processos de transició i itineraris educatius acompanyats
• La convivència
• Famílies
 

Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400