Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/10/2019

Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys

Veure imatge de  Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys (nova finestra)
Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys s’han consolidat amb la intenció de treballar i donar suport i acompanyament a les  famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills.

En aquestes hi intervenen professionals  de diferents disciplines i sectors. Hi participa  personal educador i docent:  Escoles Bressols i Escoles de Primària (especialment del Cicle d’Infantil). També col•laboren altres serveis que atenen a la primera infància i a les seves famílies:  EAP, CSMIJ, CAP, biblioteques, CRP, Serveis Socials d’Atenció Primària. Les entitats que despleguen la seva activitat per a donar suport a les famílies i acompanyar a  la infància de la ciutat també  hi col•laboren activament: esplais, AMPAs i AFAs, espais familiars, PAEF, FAPAC.

És important destacar i agrair l’esforç que realitzen de manera voluntària tots i totes aquestes professionals i agents socials de la ciutat que treballen activament, i es  coordinen per tal de cercar i treballar uns objectius comuns que conflueixen aportant recursos d’acompanyament i suport educatiu  a les famílies i als seus infants.

La Xarxa de Criança i Educació té com a finalitat col•laborar per acompanyar i oferir suport a les famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills i filles per a que els nens i les nenes despleguin al màxim les seves potencialitats i creixin autònoms, solidaris i feliços.

Tot i que cadascuna de les Xarxes de Criança i Educació de cada districte de la Ciutat té la seva pròpia història,  idiosincràsia i manera de fer, aquestes persegueixen un objectiu comú que és potenciar una criança positiva  dels infants de 0 a 6 anys. Des de la xarxa treballem de manera preventiva i educativa  sumant els esforços  dels diferents professionals i famílies que hi formem part per tal de promoure una criança positiva  dels infants de la ciutat  des d’edats primerenques.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Canvis a l’Assistència Sanitària (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
Veure imatge de 206 donacions de sang en els tres dies de campanya a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400