Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/10/2019

Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys

Veure imatge de  Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys (nova finestra)
Les Xarxes de Criança i Educació de 0 a 6 anys s’han consolidat amb la intenció de treballar i donar suport i acompanyament a les  famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills.

En aquestes hi intervenen professionals  de diferents disciplines i sectors. Hi participa  personal educador i docent:  Escoles Bressols i Escoles de Primària (especialment del Cicle d’Infantil). També col•laboren altres serveis que atenen a la primera infància i a les seves famílies:  EAP, CSMIJ, CAP, biblioteques, CRP, Serveis Socials d’Atenció Primària. Les entitats que despleguen la seva activitat per a donar suport a les famílies i acompanyar a  la infància de la ciutat també  hi col•laboren activament: esplais, AMPAs i AFAs, espais familiars, PAEF, FAPAC.

És important destacar i agrair l’esforç que realitzen de manera voluntària tots i totes aquestes professionals i agents socials de la ciutat que treballen activament, i es  coordinen per tal de cercar i treballar uns objectius comuns que conflueixen aportant recursos d’acompanyament i suport educatiu  a les famílies i als seus infants.

La Xarxa de Criança i Educació té com a finalitat col•laborar per acompanyar i oferir suport a les famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills i filles per a que els nens i les nenes despleguin al màxim les seves potencialitats i creixin autònoms, solidaris i feliços.

Tot i que cadascuna de les Xarxes de Criança i Educació de cada districte de la Ciutat té la seva pròpia història,  idiosincràsia i manera de fer, aquestes persegueixen un objectiu comú que és potenciar una criança positiva  dels infants de 0 a 6 anys. Des de la xarxa treballem de manera preventiva i educativa  sumant els esforços  dels diferents professionals i famílies que hi formem part per tal de promoure una criança positiva  dels infants de la ciutat  des d’edats primerenques.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H i Red.es presenten el projecte PIEL’H, que instal•larà sensors en 165 edificis (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Directiva de la RECI a L’Hospitalet   (nova finestra)
Veure imatge de  Actuació Net i polit a l’entorn dels jardins de la Granota (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament de L’Hospitalet, present a l’Smart City World Congress 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400