Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/05/2017

FESTA de RECONEIXEMENT als joves participants en projectes d’ApS de L'H

Veure imatge de  FESTA de RECONEIXEMENT als joves participants en projectes d’ApS de L'H (nova finestra)


La Regidoria d’Educació vol reconèixer l’esforç i la participació dels 989 alumnes de secundària implicats en els Projectes ApS de la ciutat, per això, estan convidats a la Festa de Reconeixement que tindrà lloc, aquest dijous, 18 de maig, a la Sala Salamandra.

La presentació i conducció de l’acte serà a càrrec de la companyia Tanstorners, també comptarem amb l’actuació musical de la banda de l’Hospitalet, Aloha Bennets, que ha estat guanyadora d’una beca de la Casa de la Música.

Durant l’acte es farà el lliurament dels diplomes als joves participants en projectes ApS a càrrec del Regidor d’Educació, Jaume Graells, com agraïment a l’esforç d’aquests alumnes en la seva contribució a la ciutat.

L’aprenentatge servei és una metodologia educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

Aquest curs 2016-2017 s’han realitzat més de 120 projectes ApS en els que participen 989 alumnes de secundària, en 14 Centres de secundària de la ciutat, i amb la implicació de 33 entitats i el treball de 5 àrees de l’Ajuntament de l’Hospitalet. 

L`èxit d’aquests projectes ha estat possible gràcies a la tasca que han impulsat des dels centres educatius, les entitats i els equipaments de la ciutat que d’aquesta manera contribueixen a que l’Hospitalet sigui una ciutat educadora.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament de L’Hospitalet, present a l’Smart City World Congress 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	41 aspirants a agents de la Guàrdia Urbana inicien el curs de formació a l’Escola de Policia de Catalunya (nova finestra)
Veure imatge de 	Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400