Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/09/2017
Promoció Econòmica

La Festa del Comerç treu al carrer prop de 400 establiments comercials i entitats de L’H

Veure imatge de  La Festa del Comerç treu al carrer prop de 400 establiments comercials i entitats de L’H (nova finestra)
Un total de 664 infants han pintat el cartell “Dona  color a L’H” de la Festa del Comerç

El darrer cap de setmana va finalitzar la 9a edició de la Festa del Comerç a L’Hospitalet, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, en la qual han participat prop de 400 establiments comercials i entitats al llarg de sis dissabtes de comerços al carrer en diferents barris de la ciutat.

A la campanya, que portava com a lema “Dona color a L’H”, hi han participat 664 infants de diverses edats pintant el cartell de la Festa.

La Festa del Comerç es va iniciar el passat 20 de maig als barris del Centre i  Sant Josep. A Santa Eulàlia es va celebrar el 27 de maig; als barris de Collblanc-la Torrassa i Can Serra va tenir lloc el 10 de juny; a Pubilla Cases, el 17 de juny; a la Florida, l’1 de juliol, i finalment, al barri de Bellvitge, el passat dissabte 16 de setembre.

Com a novetat, les associacions de comerciants han lliurat 700 euros en vals regals, distribuïts en vals de compra per valor de 100€  sortejats entre totes les persones que han comprat  en cadascuna de les set fires al carrer de la Festa.

Finalment, cal destacar que s’ha continuat treballant en la reducció de l’ús de bosses de plàstic i s’han repartit 10.000 bosses reutilitzables amb la imatge de la ciutat. També s’han repartit 23 quilograms de caramels i 4.200 globus, al llarg de tota la Festa del Comerç.Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca la nova temporada Fit Games L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La Cofradía 15+1 commemora 40 anys d’història amb una exposició (nova finestra)
Veure imatge de  62 novel•les negres opten al Premi L’H Confidencial 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  El Cementiri municipal amplia horaris i serveis de cara a Tots Sants (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400