Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Classe de castellà a l'Escola de VidaVeure imatge de Escola de Vida, premiada per la Fundació La Bastida (nova finestra)
10/10/2023 8:53:00
Pla Integral les Planes - Blocs Florida

Escola de Vida, premiada per la Fundació La Bastida

La dotació econòmica de 3.000 euros es destinarà íntegrament a executar la iniciativa presentada

L’AFA de l’Escola Joaquim Ruyra ha estat guanyadora del Premi Fundació La Bastida d’aquest any 2023 pel projecte Escola de Vida, l’espai comunitari de formació permanent de les Planes-la Florida.

Enguany s’ha celebrat la segona edició del premi —que aspira a impulsar projectes de l’economia social i solidària (ESS), orientats cap a la consecució del benestar comú, que tinguin una clara vocació social, democràtica i igualitària— i s’hi han presentat vint-i-sis entitats amb projectes de caràcter social, cultural o educatiu d’arreu de Catalunya.

Les tres entitats premiades són la Fundació Mescladís amb el projecte Cuinant Oportunitats, l’Associació Punt de Referència amb el projecte Llars El Pas, d’innovació en habitatge cooperatiu per a jovent extutelat, i l’AFA de l’Escola Joaquim Ruyra amb el projecte Escola de Vida. Cadascuna d’aquestes entitats rebrà una dotació de 3.000 euros, que es destinarà íntegrament a executar la iniciativa presentada.

Escola de Vida és un espai permanent de formació d’adults en el barri de les Planes de L’Hospitalet, en el qual s’ofereixen trobades culturals i classes de ioga, de castellà, d’alfabetització, així com un club de lectura. S’emmarca en la línia estratègica del Pla integral de regeneració urbana de les Planes - Blocs Florida, en l’àmbit del qual s’inscriuen projectes que en els darrers sis anys ja han guanyat sis premis: el festival internacional de curtmetratges d’organització social Filmserè, el circ social Kanaya Circ i la regeneració de Matacavalls, guardonada en tres ocasions.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400