Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/10/2019

Consell de Síndics de L'Hospitalet

Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur

Olivares és la primera dona que ocupa el càrrec

Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Reunió del Consell de Síndics de L'Hospitalet per presentar a l'alcaldessa Núria Marín la nova junta, presidida per Mercè Olivares, que va ser regidora durant el primer mandat municipal de la democràcia, entre 1979 i 1983, i els projectes d'aquesta nova etapa.

Mercè Olivares Soler és la primera dona que presideix el Consell de Síndics de la ciutat. Va ser regidora del Districte 2n i responsable en temes socials i de sanitat durant el primer mandat de 1979 al 1983. Olivares va ser una persona rellevant dins la política catalana i els partits d’esquerres que van conformar el període democràtic durant la transició, a més de destacada líder feminista.

El Consell de Síndics es va crear l'any 2002 a iniciativa de diversos ex regidors de L'Hospitalet, persones amb experiència política i opinió lligades a la ciutat que van voler així mantenir viva la seva vocació de servei públic al marge de la seva afiliació política.

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Veure imatge de Es reprèn el servei de lloguer de vehicles verds compartits d’Ubeeqo (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina obre avui les instal·lacions  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400