Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/10/2019
Consell de Síndics de L'Hospitalet

Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur

Olivares és la primera dona que ocupa el càrrec
Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Reunió del Consell de Síndics de L'Hospitalet per presentar a l'alcaldessa Núria Marín la nova junta, presidida per Mercè Olivares, que va ser regidora durant el primer mandat municipal de la democràcia, entre 1979 i 1983, i els projectes d'aquesta nova etapa.

Mercè Olivares Soler és la primera dona que presideix el Consell de Síndics de la ciutat. Va ser regidora del Districte 2n i responsable en temes socials i de sanitat durant el primer mandat de 1979 al 1983. Olivares va ser una persona rellevant dins la política catalana i els partits d’esquerres que van conformar el període democràtic durant la transició, a més de destacada líder feminista.

El Consell de Síndics es va crear l'any 2002 a iniciativa de diversos ex regidors de L'Hospitalet, persones amb experiència política i opinió lligades a la ciutat que van voler així mantenir viva la seva vocació de servei públic al marge de la seva afiliació política.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Veure imatge de  L’exposició “Construccions identitàries. Work in progress” arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El carsharing de SEAT, Respiro, arriba a L'Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400