Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/01/2020
Millores via pública

Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts  

S’hi elimina la illeta central i s’hi implanta una nova regulació semafòrica per facilitar el pas dels vianants i permetre el gir, en tots dos sentits de la carretera de Collblanc, als vehicles provinents del carrer del Llobregat
Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Del 20 de gener a l’1 de febrer, es faran obres de reordenació urbanística i nova regulació semafòrica a la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts. Els treballs ocasionaran alteracions de trànsit en aquesta zona limítrofa entre L’Hospitalet i Barcelona, amb reduccions de l’amplada de la via i talls de circulació ocasionals.

L’actuació consisteix en l’eliminació de la illeta central de la cruïlla per facilitar el pas dels vianants i permetre el gir, en tots dos sentits de circulació de la carretera de Collblanc, als vehicles provinents del carrer del Llobregat.

Actualment, només el bus LH2 pot girar a l’esquerra, mentre que la resta de vehicles han de donar una gran volta per incorporar-se als carrils en sentit Esplugues.

La reordenació urbanística de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts comportarà també la modificació dels passos de vianants i una nova regulació semafòrica, per agilitar la circulació en aquesta àrea d’alta concentració de persones i automòbils.

Mentre durin les obres, es produiran alteracions de trànsit a la zona, amb reduccions de l’amplada de la via. La circulació de vehicles a la cruïlla es tallarà el cap de setmana del 25 i 26 de gener pels treballs d’asfaltatge. Hi haurà rutes alternatives senyalitzades pels carrers de l’entorn i un servei especial de la Guàrdia Urbana.


Últimes notícies

Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400