Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/05/2017

Aprenentatge Servei a L'Hospitalet

Veure imatge de Aprenentatge servei (nova finestra)
L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Tots tenen en comú que els nois i noies fan un servei a la ciutat, als veïns o a altres persones al temps que aprenen moltes coses. Ambdós objectius, aprendre i fer un servei, són presents en els projectes, planificats i avaluats pels centres educatius i entitats socials que els impulsen.

Durant el curs 2016-2017 s'han portat a terme més de 120 projectes d'ApS a la ciutat que afavoreixen la transformació social amb la participació d'aquests Joves, contribuint a què l'Hospitalet sigui una ciutat educadora.

Participants ApS- Curs 2016-2017
Joves participants projectes ApS 989
Centres de secundària que realitzen projectes ApS 14
Entitats que realitzen ApS 15
Àrees de l'ajuntament implicades 5

Tot això  es reflecteix a les Jornades d´Aprenentatge Servei de L´Hospitalet que es realitzen cada any, on es posa en valor la millora qualitativa que aquesta metodologia educativa genera, a més dels molts efectes beneficiosos tant per als  infants i els joves que ofereixen el servei com per a les escoles que milloren el seu prestigi envers el seu barri. També beneficia les persones i entitats que reben el servei i promou entre d’altres, l’associacionisme, el voluntariat i la cohesió social. 

Últimes notícies

Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Veure imatge de  El Camp Municipal de Futbol acull el partit solidari "Pels Valents!" (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400