Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/05/2017

Aprenentatge Servei a L'Hospitalet

Veure imatge de Aprenentatge servei (nova finestra)
L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Tots tenen en comú que els nois i noies fan un servei a la ciutat, als veïns o a altres persones al temps que aprenen moltes coses. Ambdós objectius, aprendre i fer un servei, són presents en els projectes, planificats i avaluats pels centres educatius i entitats socials que els impulsen.

Durant el curs 2016-2017 s'han portat a terme més de 120 projectes d'ApS a la ciutat que afavoreixen la transformació social amb la participació d'aquests Joves, contribuint a què l'Hospitalet sigui una ciutat educadora.

Participants ApS- Curs 2016-2017
Joves participants projectes ApS 989
Centres de secundària que realitzen projectes ApS 14
Entitats que realitzen ApS 15
Àrees de l'ajuntament implicades 5

Tot això  es reflecteix a les Jornades d´Aprenentatge Servei de L´Hospitalet que es realitzen cada any, on es posa en valor la millora qualitativa que aquesta metodologia educativa genera, a més dels molts efectes beneficiosos tant per als  infants i els joves que ofereixen el servei com per a les escoles que milloren el seu prestigi envers el seu barri. També beneficia les persones i entitats que reben el servei i promou entre d’altres, l’associacionisme, el voluntariat i la cohesió social. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400