Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

08/05/2020

Guia dels centres educatius 2020-2021

Amb l’objectiu d’acompanyar les famílies
Veure imatge de Guia dels centres educatius 2020-2021 (nova finestra)

El Servei d’Educació de l’Ajuntament ha publicat i distribuït la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet curs 2020-2021, que es pot consultar també a internet a través de l’enllaç GUIA La publicació s’ha fet arribar a les famílies amb infants que han de ser matriculats el proper curs a P3 o primer d’ESO.

Cada any, amb l’objectiu d’acompanyar les famílies, l’Ajuntament edita aquesta guia en la qual poden consultar la informació de cada centre. A la publicació es detallen les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis i els trets més característics i singulars dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. També inclou informació sobre el procés de preinscripció i de matrícula i les zones educatives, entre d’altres.

El Departament d’Educació de la Generalitat, que va suspendre el procés de preinscripció a causa de la situació d’alarma, ja ha anunciat les noves dates de PREINSCRIPCIÓ i MATRÍCULA pels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.  

Últimes notícies

Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Veure imatge de La novel·la Las jaurías, d’Alberto Gil, guanya el 14è Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400