Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/01/2019
Esports

El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals  

La Federació Espanyola de Rugbi ha certificat la qualitat de la instal·lació i les condicions de seguretat
Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
La Federació Espanyola de Rugbi ha homologat el Camp Municipal de Rugbi de L’Hospitalet per a la pràctica d’aquest esport en l’àmbit nacional. La Federació ha establert recentment una normativa que estableix els requisits que han de tenir les instal•lacions per acollir competicions i obtenir l’homologació.

Per tal d’atorgar l’homologació, la Federació Espanyola de Rugbi ha comprovat les dimensions de la instal·lació, la qualitat de la gespa del camp i de l’enllumenat, l’accés d’ambulàncies al terreny de joc i les condicions per a la seguretat dels esportistes, entre altres qüestions. L’homologació és vàlida fins al desembre de 2020, data en la qual s’hauran d’iniciar els tràmits per renovar-la.

El Camp Municipal de Rugbi es troba al carrer de la Residència, a la Feixa Llarga. A més del terreny de joc, la instal•lació compta amb una sala d’activitats, vestidors i grades amb 320 seients. A les seves instal•lacions entrena i juga el Rugby Club L’Hospitalet, un club que té més de 39 anys d’antiguitat i una llarga trajectòria en el rugbi català i nacional.

L’entitat, amb més de 40 anys d’història, compta amb set equips que participen en la competició federada catalana i dos equips sèniors que militen en categories nacionals: el sènior femení, a la Divisió d’Honor femenina, i el sènior masculí, a la Divisió d’Honor B, categoria en la qual porta més de vuit temporades consecutives.

A més, el Rugby Club L’Hospitalet desenvolupa una activitat molt important en la seva escola, secció que recentment ha viscut un gran creixement fins a arribar a comptar en l’actualitat amb més d’un centenar de nens i nenes de 4 a 12 anys. D’altra banda, el Club destina molts esforços a la promoció del rugbi entre els alumnes dels centres educatius de L’Hospitalet, a través de les jornades de promoció esportiva del programa municipal Intro.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Punt Violeta torna a estar present en les festes de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  174.954 hospitalencs i hospitalenques, convocats a les urnes el 28 d’abril (nova finestra)
Veure imatge de  X Trobada de cavallers, dracs i princeses (nova finestra)
Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400