Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/01/2019
Esports

El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals  

La Federació Espanyola de Rugbi ha certificat la qualitat de la instal·lació i les condicions de seguretat
Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
La Federació Espanyola de Rugbi ha homologat el Camp Municipal de Rugbi de L’Hospitalet per a la pràctica d’aquest esport en l’àmbit nacional. La Federació ha establert recentment una normativa que estableix els requisits que han de tenir les instal•lacions per acollir competicions i obtenir l’homologació.

Per tal d’atorgar l’homologació, la Federació Espanyola de Rugbi ha comprovat les dimensions de la instal·lació, la qualitat de la gespa del camp i de l’enllumenat, l’accés d’ambulàncies al terreny de joc i les condicions per a la seguretat dels esportistes, entre altres qüestions. L’homologació és vàlida fins al desembre de 2020, data en la qual s’hauran d’iniciar els tràmits per renovar-la.

El Camp Municipal de Rugbi es troba al carrer de la Residència, a la Feixa Llarga. A més del terreny de joc, la instal•lació compta amb una sala d’activitats, vestidors i grades amb 320 seients. A les seves instal•lacions entrena i juga el Rugby Club L’Hospitalet, un club que té més de 39 anys d’antiguitat i una llarga trajectòria en el rugbi català i nacional.

L’entitat, amb més de 40 anys d’història, compta amb set equips que participen en la competició federada catalana i dos equips sèniors que militen en categories nacionals: el sènior femení, a la Divisió d’Honor femenina, i el sènior masculí, a la Divisió d’Honor B, categoria en la qual porta més de vuit temporades consecutives.

A més, el Rugby Club L’Hospitalet desenvolupa una activitat molt important en la seva escola, secció que recentment ha viscut un gran creixement fins a arribar a comptar en l’actualitat amb més d’un centenar de nens i nenes de 4 a 12 anys. D’altra banda, el Club destina molts esforços a la promoció del rugbi entre els alumnes dels centres educatius de L’Hospitalet, a través de les jornades de promoció esportiva del programa municipal Intro.

Últimes notícies

Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400