Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/03/2017

Comença el període de preinscripció de les escoles bressol i les llars d’infants per al curs 2017-2018  

Veure imatge de  Comença el període de preinscripció de les escoles bressol i les llars d’infants per al curs 2017-2018   (nova finestra)
El període de preinscripció de les escoles bressol i les llars d’infants per al curs 2017-2018 serà del 2 al 15 de maig. Durant aquest termini, les famílies interessades podran lliurar les sol•licituds per accedir a una de les places vacants a la ciutat. El procés finalitzarà a primers de juny amb la matrícula dels infants admesos.

A partir de primers d’abril es podran visitar les escoles bressol sufragades amb fons públics que participen en el període de preinscripció. Les jornades de portes obertes és el millor moment per conèixer l’escola, visitar les seves instal•lacions i parlar amb les mestres i amb les famílies de l’escola i comentar qualsevol qüestió relacionada amb l’elecció de l’escola que voleu per al vostre infant.

Les famílies amb infants nascuts en els anys 2015, 2016 i 2017 aviat rebreu a casa informació detallada sobre el procés. També podreu consultar a la web municipal tota la informació o adreçar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Informació preinscripció Escoles Bressols

Últimes notícies

Veure imatge de  Diada de Sant Jordi a L'H (nova finestra)
Veure imatge de 	L'Hospitalet viu la seva Festa Gran (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera omplen d’activitat les rambles de Just Oliveras i de la Marina (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera més familiars   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400