Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

09/05/2019

50 persones van assitir a la Xerrada Informem? Orientem?

El passat dimarts, 7 de maig, en  el marc  de la programació d’activitats de la  6a Setmana de l’ FP  va tenir lloc al Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO)  la  Xerrada  Informem? Orientem?, organitzada pels Serveis Educatius de l'Hospitalet i l'Ajuntament de l'Hospitalet.

La sessió tenia com objectiu principal com millorar la informació i l’orientació de l’alumnat i les seves famílies. D'aquesta manera els assistents van poder conèixer i compartir  informació sobre els diferents recursos formatius  del municipi així com aspectes de l’oferta i criteris dels diferents  itineraris tant de la  Formació Professional Inicial com de la Formació per l’ocupació

L'activitat adreçada al professorat i tècnics/tècniques dels diferents serveis orientadors de la ciutat, va comptar amb l'assistència més de 50 persones entre professorat, orientadors  dels centres educatius i tècnics/ques d’altres serveis  que desenvolupen tasques d’orientació a la ciutat .

 

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400