Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

12/06/2018

Avui es publiquen les Llistes amb l'assignació de places i llistes d'espera 

Veure imatge de Avui es publiquen les Llistes amb l'assignació de places i llistes d'espera  (nova finestra)
Llistes amb assignació de places:

Podeu consultar la llista d'alumnes admesos al centre i la llista d'alumnes que s'hi han preinscrit, però que tenen un altre centre assignat:

Llistes d’espera

Si el centre no ha pogut atendre totes les sol•licituds, també publica la llista d'espera, que està formada per totes les sol•licituds que han demanat el centre en primera opció o posteriors, sempre que no tinguin assignada una petició d'ordre anterior (per tant, prioritzada pel sol•licitant). La llista s'ordena per ordre de petició, per la puntuació definitiva i pel número de desempat.

Període per presentar una petició de sol•licitud d’una altra plaça en els centres que encara disposin de vacants:

Des de dimecres, 13 de juny fins dimarts, 26 de juny s’obrirà un període per presentar peticions davant la Comissió de Garanties d’Admissió (CGA) de l’Hospitalet de Llobregat pels ensenyaments d’Educació Infantil, Educació primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO), per sol•licitar una altra plaça en els centres que encara disposin de vacants.
 
Què cal fer?
 
 • Podeu recollir l’imprès per omplir en els centres educatius, l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Hospitalet, l’Oficina Gestora d’Ensenyament a l’Hospitalet de Llobregat o al registre de la seu dels SSTT a Barcelona Comarques.
 •  Les sol•licituds s’han de lliurar:

Oficina Municipal d’Escolarització de l’Hospitalet (OME) (C. Girona, 10)

l’Oficina Gestora d’Ensenyament a l’Hospitalet de Llobregat (C. Miquel Peiró, 43)

registre de la seu dels SSTT a Barcelona Comarques (C. Casp, 15 de Barcelona)

 • La Comissió de Garanties d’Admissió estudiarà les peticions lliurades en el termini establert (13-26 de juny), i assignarà les places lliures a partir del 9 de juliol.
 • Si la petició ha estat resolta favorablement, a partir del 9 de juliol la Comissió de Garanties d’Admissió es posarà en contacte amb la família per a informar-la. En cas contrari s’entendrà denegada la petició presentada i es donarà per finalitzat aquest procediment.

RECORDEU!!!

Que una vegada finalitzat el procés d'assignació de plaça, s'ha de FORMALITZAR LA MATRÍCULA, en el període establert pel Departament d'Ensenyament:

Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària, i primer curs de l'ESO De dijous, 21 a dimecres, 27 de juny de 2018
Alumnes preinscrits amb plaça assignada a 2n, 3r, i 4t de l'ESO (i confirmació de plaça assignada per als alumens pendents d'avaluació de setembre) del 25 al 29 de juny de 2018
Alumnes de l'ESO pendent de l'avaluació de setembre del 5 al 7 de setembre de 2018


També podeu consultar més informació a la pàgina web del Departament d'Ensenyament: Preinscripció ensenyaments obligatoris

  

Últimes notícies

Veure imatge de Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400