Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/03/2020 12:20:00
Covid-19

Protecció Civil reparteix material sanitari en residències de la ciutat

S’han recollit més de 10.000 guants, 400 granotesi altres articles
Veure imatge de Protecció Civil reparteix material sanitari en residències de la ciutat (nova finestra)
Protecció Civil de L’Hospitalet distribueix aquests dies el material sanitari donat per particulars, empreses, clíniques dentals, escoles bressol i serveis municipals en les residències de la gent gran de L’Hospitalet.

La campanya de donacions la va llençar l’Ajuntament a través del correu electrònic joventut@l-h.cat, mitjançant el qual es pot seguir enviant material sanitari i de protecció.

Fins ara s’han recollit més de 10.000 guants, 400 granotes, 100 mascaretes, 800 protectors del braç, 300 pots de sabó desinfectant i altres materials.

El repartiment d’aquest material és una de les tasques que desenvolupen aquests dies els integrants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de L’Hospitalet per fer front a la situació d’alarma per la Covid-19.

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400