Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

06/09/2019

Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois—van superar el 9 

Veure imatge de  Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament els alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. A l’acte, també hi eren membres del Consistori, familiars i professorat.

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois— van superar aquesta nota. A més, dels 13 joves, dos han estudiat en un centre públic, un d’ells a Barcelona. Els 11 restants han estudiat a 7 centres concertats de L’Hospitalet i un de Barcelona.

L’institut de la ciutat amb millors notes a les PAU ha estat el centre concertat Col•legi Tecla Sala, del Centre, amb tres alumnes que han tret més d’un 9 a la selectivitat. Per altra banda, l’Institut Torras i Bages de Can Serra ha estat el centre públic amb una de les millors notes a la ciutat.

L’acte també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; i els portaveus dels grups polítics municipals d’ERC, Antoni Garcia;  de C’s, Miguel García; de L’H En Comú Podem, Ana González i del PP, Sonia Esplugas, entre d’altres, a més de familiars i professorat dels instituts.

El passat mes de juliol, els 13 estudiants guardonats van rebre una distinció per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. La nota més alta a Catalunya ha estat d’un 9,9.

Últimes notícies

Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400