Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/09/2019

Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois—van superar el 9 
Veure imatge de  Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament els alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. A l’acte, també hi eren membres del Consistori, familiars i professorat.

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois— van superar aquesta nota. A més, dels 13 joves, dos han estudiat en un centre públic, un d’ells a Barcelona. Els 11 restants han estudiat a 7 centres concertats de L’Hospitalet i un de Barcelona.

L’institut de la ciutat amb millors notes a les PAU ha estat el centre concertat Col•legi Tecla Sala, del Centre, amb tres alumnes que han tret més d’un 9 a la selectivitat. Per altra banda, l’Institut Torras i Bages de Can Serra ha estat el centre públic amb una de les millors notes a la ciutat.

L’acte també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; i els portaveus dels grups polítics municipals d’ERC, Antoni Garcia;  de C’s, Miguel García; de L’H En Comú Podem, Ana González i del PP, Sonia Esplugas, entre d’altres, a més de familiars i professorat dels instituts.

El passat mes de juliol, els 13 estudiants guardonats van rebre una distinció per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. La nota més alta a Catalunya ha estat d’un 9,9.

Últimes notícies

Veure imatge de  L'Hospital Universitari de Bellvitge inaugura 24 nous quiròfans  (nova finestra)
Veure imatge de  La III Llançadora d'Ocupació de L'Hospitalet finalitza amb un 62% d'inserció laboral   (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 30.000 alumnes inicien el curs a L’H (nova finestra)
Veure imatge de  L'alcaldessa visita les obres del nou Casal de Gent Gran de Bellvitge (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400