Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/09/2019

Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois—van superar el 9 
Veure imatge de  Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament els alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. A l’acte, també hi eren membres del Consistori, familiars i professorat.

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois— van superar aquesta nota. A més, dels 13 joves, dos han estudiat en un centre públic, un d’ells a Barcelona. Els 11 restants han estudiat a 7 centres concertats de L’Hospitalet i un de Barcelona.

L’institut de la ciutat amb millors notes a les PAU ha estat el centre concertat Col•legi Tecla Sala, del Centre, amb tres alumnes que han tret més d’un 9 a la selectivitat. Per altra banda, l’Institut Torras i Bages de Can Serra ha estat el centre públic amb una de les millors notes a la ciutat.

L’acte també ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; i els portaveus dels grups polítics municipals d’ERC, Antoni Garcia;  de C’s, Miguel García; de L’H En Comú Podem, Ana González i del PP, Sonia Esplugas, entre d’altres, a més de familiars i professorat dels instituts.

El passat mes de juliol, els 13 estudiants guardonats van rebre una distinció per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. La nota més alta a Catalunya ha estat d’un 9,9.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament de L’Hospitalet, present a l’Smart City World Congress 2019 (nova finestra)
Veure imatge de 	41 aspirants a agents de la Guàrdia Urbana inicien el curs de formació a l’Escola de Policia de Catalunya (nova finestra)
Veure imatge de 	Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet activa el dispositiu Operació fred per baixes temperatures   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400