Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

29/12/2020 9:40:00
Seguretat alimentària

L’Ajuntament tanca un obrador per irregularitats sanitàries i administratives

L’establiment, encara en obres i sense permís d’activitat ni requisits sanitaris, elaborava i distribuïa pa i productes de pastisseria
Veure imatge de L’Ajuntament tanca un obrador per irregularitats sanitàries i administratives (nova finestra)

La Unitat de Convivència i Civisme de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut han actuat contra un obrador ubicat al carrer de Corominas, de Santa Eulàlia, per diverses irregularitats sanitàries i administratives, en una acció duta a terme arran de queixes veïnals per sorolls.

En una inspecció sanitària a petició de la Guàrdia Urbana, s’ha detectat que l’establiment, dedicat a l’elaboració i distribució de pa i productes de pastisseria, estava encara en obres i no tenia llicència d’activitats, a més de no disposar dels requisits sanitaris ni les estructures adequades.

Com a conseqüència, s’ha ordenat el cessament immediat de l’activitat, han quedat precintades les càmeres frigorífiques i el magatzem, i s’han immobilitzat els productes d’alimentació elaborats.

L’obrador tenia preparats productes alimentaris per distribuir a quatre establiments: dos a L’Hospitalet, un a Sabadell i un altre al barri de Sants, de Barcelona. Amb aquesta intervenció, s’ha evitat que surtin al mercat productes alimentaris sense garanties sanitàries per als consumidors.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400