Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/06/2017

Arrenca l'EngL'isH Week- Acting Together a l'Auditori Barradas

Amb una àmplia participació dels instituts, gràcies al programa municipal de conversa amb auxiliars nadius
 

L’Auditori Barradas acull des de l'1 de juny i fins al pròxim 9 de juny les activitats de l’EngL’isH Week – Acting Together, una trobada de les escoles i els instituts de L’Hospitalet que consisteix a presentar petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals preparades en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió. Es tracta d’una proposta elaborada conjuntament per l’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

L’Acting Together arriba enguany a la cinquena edició. Fins ara només hi participaven els centres de primària però, gràcies a l’impuls del programa municipal de conversa en anglès amb auxiliars nadius als centres de secundària, l’activitat compta amb una àmplia participació dels instituts.

L’alcaldessa Núria Marín ha animat els joves a continuar avançant en el coneixement de la llengua anglesa com a inversió per al seu futur acadèmic i professional. “D’aquí a uns anys” —ha dit l’alcaldessa— “voldreu viatjar, ampliar estudis a l’estranger, o potser trobareu una feina fora de les nostres fronteres. Fins i tot pot passar que no us mogueu de L’Hospitalet, però que formeu part d’unequip d’investigació internacional, o que us dediqueu al sector del turisme, o que tingueu una feina comercial. L’anglès us serà imprescindible”.

Actualment 2.170 alumnes de secundària de 28 instituts de L’Hospitalet participen en el programa municipal de conversa en anglès, dels quals 1.675 cursen quart d’ESO. Des del febrer, uns 500 alumnes de primer a tercer d’ESO dels centres educatius Llobregat, Rubió i Ors i Pedraforca també participen en aquest programa.

A més de la intervenció en horari lectiu, el programa ofereix un espai de reforç setmanal de la llengua anglesa per a alumnes dels 28 centres participants que, a criteri dels tutors, tinguin dificultats per assolir les competències de la matèria.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400