Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/09/2018

L’Ajuntament rep els alumnes de L’Hospitalet que han tret les millors notes a la selectivitat

Són 17 estudiants que han arribat o superat la puntuació de 9 en les proves d’accés a la universitat
Veure imatge de  L’Ajuntament rep els alumnes de L’Hospitalet que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit la recepció al Saló de Plens als alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. Durant el curs anterior havien estat un total de deu alumnes amb qualificació d’excel•lent. A 'acte hi ha assistit també el regidor d'Educació, Jaume Graells, i representants dels diferents grups polítics municipals.

Es tracta de 17 alumnes de la ciutat —12 noies i 5 nois— que van superar aquesta nota. A més, una estudiant del Centre d’Estudis Joan XXIII, i una altra de l’escola Sant Jaume de la FEP, han obtingut la nota més alta de la ciutat, amb una qualificació de 9,7.

Dels 17 nois i noies, 13 viuen a L’Hospitalet i 9 hi viuen i hi estudien. En aquest grup d’estudiants excel•lents també hi ha un estudiant que viu a Cornellà, un altre del Prat i dues estudiants de Sant Feliu de Llobregat i de Barcelona, que han cursat els seus estudis en centres educatius de L’Hospitalet.

El passat 20 de juliol, els 17 estudiants guardonats van rebre una distinció per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. Aquest any, la nota més alta a Catalunya ha estat d’un 9,9.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca a L’Hospitalet el Campionat de Catalunya Universitari d’Esports d’Equip (nova finestra)
Veure imatge de  Actuació integral de neteja viària a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa, i el carrer de Pere Pelegrí (nova finestra)
Veure imatge de  Joan Morey presenta al Centre d’Art Tecla Sala el projecte “Col•lapse. Cos social”, guanyador del Premi de Videocreació   (nova finestra)
Veure imatge de  VI Congrés del Tercer Sector, a la Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400