Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/12/2017

Les Escoles Bressol Municipals romandran obertes dijous, 21 de desembre

Veure imatge de  Les Escoles Bressol Municipals romandran obertes dijous, 21 de desembre (nova finestra)
Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya convodades per al proper dijous, 21 de desembre d'enguany, des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament es comunica que les Escoles Bressol Municipals, romandran obertes i amb tots els serveis en funcionament el proper, dijous, 21 de desembre.

Les Escoles Bressol Municipals es regeixen pel seu propi calendari escolar, aprovat per l'Ajuntament, en el qual, el dijous, 21 de desembre d'enguany és un dia de classe, a més, les escoles bressol municipals no són seu electoral.

Un dels principals objectius de les escoles bressol municipals és facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar de les famílies.

D'altra banda, des dels serveis tècnics municipals s'ha contactat amb les empreses concessionàries per tal que aquest dia el personal de l'escola pugui exercir el seu dret de vot, d'acord amb la noramtiva vigent, i alhora atendre els infants com a qualsevol altre dia del curs escolar.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana deté una dona per la venda de targetes de transport falsificades (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat en matèria d’habitatge (nova finestra)
Veure imatge de  L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet esdevé Vila Esportiva Universitària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400