Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/01/2019
Promoció Econòmica

Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! 

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
El restaurant Punt i Coma de l’hotel SB Plaza Europa obté el premi Platillo de L’H per votació popular

El xef Sergio Cócera ha estat el padrí del programa i membre del jurat


Lliurats els premis de la cinquena edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”: al bar Tast i Vins, pel Platillo més saborós; a l’Spiral Bar de l’hotel Porta Fira, pel Platillo més creatiu, i a la Braseria Cal Paco, pel de millor qualitat gastronòmica. A més, el restaurant Punt i Coma de l’hotel SB Plaza Europa ha obtingut el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació ciutadana.

A l’acte també hi va assistir la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena; el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’H, Ángel Ruiz, i el president del Gremi d’Hotels a L’Hospitalet, Josep Maria Huguet, així com el xef Sergio Cócera, que ha estat el padrí d’aquesta cinquena edició, i ha format part del jurat, entre d'altres.

Juntament amb Cócera, el jurat degustador ha comptat amb la participació de representants del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i de tècnics del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que han escollit les propostes guanyadores.

Durant l’acte, també s’han lliurat els set premis a ciutadans i ciutadanes que han participat en la votació del Platillo de L’Hospitalet: quatre nits d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Porta Fira, SB Plaza Europa, Fira Congress i Madanis; dos menús degustació al restaurant Bouquet de l’hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal, i una visita i tast a la fàbrica Tibidabo Brewing de L’Hospitalet per a dues persones, una caixa de 12 cerveses artesanes i dues samarretes.

Aquesta cinquena edició d’A la tardor, platillos! ha comptat amb la participació de vint-i-cinc establiments de la ciutat −23 restaurants i 2 cocteleries− que han preparat un platillo o un còctel especial per a la ruta, que va tenir lloc del 3 al 25 de novembre passat, amb  4.600 platillos servits i 250 participants en el concurs.

A la tardor, platillos! és un projecte del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament que té com a objectiu donar impuls a la gastronomia local; millorar la qualificació de les persones que treballen en aquest sector clau de desenvolupament econòmic i ocupacional de la ciutat, i fomentar l’activitat emprenedora.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400