Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/01/2019
Promoció Econòmica

Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! 

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
El restaurant Punt i Coma de l’hotel SB Plaza Europa obté el premi Platillo de L’H per votació popular

El xef Sergio Cócera ha estat el padrí del programa i membre del jurat


Lliurats els premis de la cinquena edició del programa gastronòmic “A la tardor, platillos!”: al bar Tast i Vins, pel Platillo més saborós; a l’Spiral Bar de l’hotel Porta Fira, pel Platillo més creatiu, i a la Braseria Cal Paco, pel de millor qualitat gastronòmica. A més, el restaurant Punt i Coma de l’hotel SB Plaza Europa ha obtingut el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació ciutadana.

A l’acte també hi va assistir la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena; el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’H, Ángel Ruiz, i el president del Gremi d’Hotels a L’Hospitalet, Josep Maria Huguet, així com el xef Sergio Cócera, que ha estat el padrí d’aquesta cinquena edició, i ha format part del jurat, entre d'altres.

Juntament amb Cócera, el jurat degustador ha comptat amb la participació de representants del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i de tècnics del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que han escollit les propostes guanyadores.

Durant l’acte, també s’han lliurat els set premis a ciutadans i ciutadanes que han participat en la votació del Platillo de L’Hospitalet: quatre nits d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Porta Fira, SB Plaza Europa, Fira Congress i Madanis; dos menús degustació al restaurant Bouquet de l’hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal, i una visita i tast a la fàbrica Tibidabo Brewing de L’Hospitalet per a dues persones, una caixa de 12 cerveses artesanes i dues samarretes.

Aquesta cinquena edició d’A la tardor, platillos! ha comptat amb la participació de vint-i-cinc establiments de la ciutat −23 restaurants i 2 cocteleries− que han preparat un platillo o un còctel especial per a la ruta, que va tenir lloc del 3 al 25 de novembre passat, amb  4.600 platillos servits i 250 participants en el concurs.

A la tardor, platillos! és un projecte del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament que té com a objectiu donar impuls a la gastronomia local; millorar la qualificació de les persones que treballen en aquest sector clau de desenvolupament econòmic i ocupacional de la ciutat, i fomentar l’activitat emprenedora.

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurament de diplomes EntreJoves (nova finestra)
Veure imatge de  Nova edició de la Cursa de les Empreses   (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet afavoreix la biodiversitat en les zones enjardinades    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400