Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/11/2017

20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants

Les escoles bressol municipals han programat diferents activitats amb infants i famílies
Veure imatge de  20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants (nova finestra)
El Dia Universal dels Drets de l’Infants se celebra tots els anys el 20 de novembre. És un dia dedicat a tots les nenes i els nens del món.

És un dia de celebració per als avanços aconseguits, però, sobretot, és un dia per cridar l’atenció sobre la situació dels infants més desafavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar les persones de la importància de treballar pel benestar i el desenvolupament dels infants.

Aquest dilluns és 20 de novembre i, com d’altres entitats i centres escolars, les nostres escoles bressol municipals volen donar a conèixer a les famílies i la comunitat educativa aquesta efemèride, per la qual cosa han previst durant tota avui, i tota la setmana, a la realització de diferents activitats amb infants i família.

Així, La Casa del Molí ofereix una tarda de trobada a totes les famílies per poder participar de jocs conjunts;

La Casa del Parc explicarà amb imatges, a l’escola, quins són els drets dels infants, a part d’activitats concretes amb els infants;

La Casa de la Muntanya farà animació per als nens i nenes de l’escola i l’AMPA organitzarà una xocolatada per a totes les famílies.

La resta d’escoles faran difusió, d’una manera o altre, de la importància de la protecció dels drets dels més petits.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Aquest mes es realitza a la zona nord de L’H un aula de reforç de llengua i acollida per a alumnes nouvinguts (nova finestra)
Veure imatge de  Plaques solars al sostre de La Farga alimentaran el consum elèctric de les instal•lacions municipals de l’edifici del carrer de Girona   (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre d’Art Tecla Sala exposa les obres del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty   (nova finestra)
Veure imatge de  Les Piscines Municipals a punt per acollir els entrenaments de l'Europeu de Waterpolo (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400