Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

14/10/2019

Cultura

Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada 

El sorteig tindrà lloc el 14 de novembre, a les 11 hores, al Servei de Cultura de l’Ajuntament

 

Veure imatge de  Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada  (nova finestra)
Avui, 14 d’octubre, s’inicia el procés d’inscripció per participar en el sorteig dels patges per a la Cavalcada de Reis 2020. Els infants escollits acompanyaran Ses Majestats a les carrosses dels Reis o repartiran caramels des de les carrosses dolces.

S’hi poden inscriure tots els nens i nenes que tinguin de 8 a 11 anys en data 1 de gener de 2020, resideixin a L’Hospitalet i no hagin participat en les dues edicions anteriors de la Cavalcada.

El període d’inscripció finalitzarà el 8 de novembre i es podrà formalitzar omplint una instància en la qual constaran el nom, els cognoms i la data de naixement del nen o de la nena, així com el nom i cognoms dels pares o tutors, l’adreça postal, el telèfon i les hores de contacte i el correu electrònic. Només s’admetrà una instància per participant.

El sorteig tindrà lloc el 14 de novembre, a les 11 hores, al Servei de Cultura (carrer de Girona, 10, segona planta). El funcionament del sorteig consistirà a triar un cognom que marcarà l’ordre d’inici del procés de selecció. Els 6 primers infants seleccionats aniran a les carrosses dels Reis i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces des de les quals es reparteixen els caramels.

Els resultats s’anunciaran al web de l’Ajuntament i al tauler d’anuncis municipal.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400