Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/01/2018

Publicada la Memòria del Procés de la Consulta Pública Prèvia per la modificació del Reglament del Consell Educatiu de l'Hospitalet

Veure imatge de  Publicada la Memòria del Procés de la Consulta Pública Prèvia per la modificació del Reglament del Consell Educatiu de l'Hospitalet (nova finestra)
El passat 5 d’octubre va finalitzar el termini d’aportacions de la consulta pública prèvia amb motiu de la modificació del reglament del Consell Educatiu de l’Hospitalet.

En aquest sentit, i tal com indica el procediment, el procés de consulta pública prèvia ciutadana va estar obert durant 20 dies hàbils a la Seu Electrònica de l'Ajuntament i mitjançant un formulari electrònic, es van recollir les aportacions i propostes per part dels grups interessats i de la ciutadania interessada en la temàtica que queden reflectides en aquesta MEMÒRIA.

Següents fases:
  • Ara s’inicia el procés de redacció del reglament, amb les aportacions de la Comissió Permanent del Consell Educatiu de l'Hospitalet, per ser aprovat per la Junta de Govern Local (Aprovació Inicial).

  • Posteriorment, abans de la seva Aprovació definitiva, s'obrirà el tràmit d'informació pública durant 30 dies hàbils, per tal que es puguin fer les aportacions que es considerin necessàries.

Es pot consultar la informació del procès de consulta pública prèvia a la Seu Electrònica de l'Ajuntament en el següent enllaç

Últimes notícies

Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Veure imatge de  Dissabte L’Hospitalet es converteix en Territori Dansa (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració  a favor d’unes pensions dignes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400