Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/01/2018

Publicada la Memòria del Procés de la Consulta Pública Prèvia per la modificació del Reglament del Consell Educatiu de l'Hospitalet

Veure imatge de  Publicada la Memòria del Procés de la Consulta Pública Prèvia per la modificació del Reglament del Consell Educatiu de l'Hospitalet (nova finestra)
El passat 5 d’octubre va finalitzar el termini d’aportacions de la consulta pública prèvia amb motiu de la modificació del reglament del Consell Educatiu de l’Hospitalet.

En aquest sentit, i tal com indica el procediment, el procés de consulta pública prèvia ciutadana va estar obert durant 20 dies hàbils a la Seu Electrònica de l'Ajuntament i mitjançant un formulari electrònic, es van recollir les aportacions i propostes per part dels grups interessats i de la ciutadania interessada en la temàtica que queden reflectides en aquesta MEMÒRIA.

Següents fases:
  • Ara s’inicia el procés de redacció del reglament, amb les aportacions de la Comissió Permanent del Consell Educatiu de l'Hospitalet, per ser aprovat per la Junta de Govern Local (Aprovació Inicial).

  • Posteriorment, abans de la seva Aprovació definitiva, s'obrirà el tràmit d'informació pública durant 30 dies hàbils, per tal que es puguin fer les aportacions que es considerin necessàries.

Es pot consultar la informació del procès de consulta pública prèvia a la Seu Electrònica de l'Ajuntament en el següent enllaç

Últimes notícies

Veure imatge de  Alumnes de la Casa d’Oficis col·laboren en la millora d’instal·lacions esportives (nova finestra)
Veure imatge de  El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’H, torna divendres a La Farga   (nova finestra)
Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400