Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/01/2019
Cavalcada 2019

Els Reis arriben a L'Hospitalet

La plaça de l'Ajuntament acull l'arribada dels Reis amb un espectacle a les 19.30 hores
Veure imatge de  Els Reis arriben a L'Hospitalet (nova finestra)
Les carrosses dels Reis Mags de l’Orient i tot el seu seguici desfilaran per L'Hospitalet la tarda del 5 de g ener. A les 17.30 hores, la Cavalcada sortirà de la plaça de l’Escorça i recorrerà els carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, per arribar a les 19.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcaldessa, Núria Marín, rebrà Ses Majestats i els lliurarà la clau que obre les portes de totes les llars de la ciutat.

Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estan relacionades amb les manualitats i conviden els infants a dibuixar, construir i pintar. Els ajudants de Ses Majestats pintaran arbres gegants, construiran ciutats increïbles i ens ensenyaran un mar ple de colors.

Com és tradició, la carrossa de l’Estel obrirà la comitiva, acompanyada d’una orquestra integrada per alumnes de l’Escola de Música-Centre de les Arts.

Durant el recorregut, oficines de correus ambulants recolliran les cartes dels infants que han esperat fins a l’últim moment per fer les seves peticions als Reis. Aquests carters reials aniran acompanyats per la comparsa dels xumets. Plàudite Teatre i Somnis participen a la Cavalcada amb espectacles relacionats amb tot allò que passa a dalt de les carrosses.

Tanquen la desfilada les Carrosses dolces, des d’on els patges reials faran caure una pluja de caramels, fins a 5.000 quilos. La Carbonera, a càrrec de Tro, s’encarregarà de portar el carbó als nens i a les nenes que no han fet bondat aquest any.

La Cavalcada de Reis comptarà amb un dispositiu especial d’efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra, que vetllaran per la seguretat al llarg del recorregut i a les vies d’accés. L’Ajuntament reforça les mesures de seguretat i control de prevenció de riscos en una de les activitats més multitudinàries que tenen lloc a la ciutat, amb una actuació coordinada de les policies local i autonòmica, a més de la participació de Protecció Civil i de voluntaris.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Veure imatge de  L’AMB presenta els nous autobusos híbrids, la nova línia metrobús M14 i les millores de la Línia l16 (nova finestra)
Veure imatge de  Visita a l’empresa Sadako Technologies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400