Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/01/2019
Cavalcada 2019

Els Reis arriben a L'Hospitalet

La plaça de l'Ajuntament acull l'arribada dels Reis amb un espectacle a les 19.30 hores
Veure imatge de  Els Reis arriben a L'Hospitalet (nova finestra)
Les carrosses dels Reis Mags de l’Orient i tot el seu seguici desfilaran per L'Hospitalet la tarda del 5 de g ener. A les 17.30 hores, la Cavalcada sortirà de la plaça de l’Escorça i recorrerà els carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, per arribar a les 19.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcaldessa, Núria Marín, rebrà Ses Majestats i els lliurarà la clau que obre les portes de totes les llars de la ciutat.

Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estan relacionades amb les manualitats i conviden els infants a dibuixar, construir i pintar. Els ajudants de Ses Majestats pintaran arbres gegants, construiran ciutats increïbles i ens ensenyaran un mar ple de colors.

Com és tradició, la carrossa de l’Estel obrirà la comitiva, acompanyada d’una orquestra integrada per alumnes de l’Escola de Música-Centre de les Arts.

Durant el recorregut, oficines de correus ambulants recolliran les cartes dels infants que han esperat fins a l’últim moment per fer les seves peticions als Reis. Aquests carters reials aniran acompanyats per la comparsa dels xumets. Plàudite Teatre i Somnis participen a la Cavalcada amb espectacles relacionats amb tot allò que passa a dalt de les carrosses.

Tanquen la desfilada les Carrosses dolces, des d’on els patges reials faran caure una pluja de caramels, fins a 5.000 quilos. La Carbonera, a càrrec de Tro, s’encarregarà de portar el carbó als nens i a les nenes que no han fet bondat aquest any.

La Cavalcada de Reis comptarà amb un dispositiu especial d’efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra, que vetllaran per la seguretat al llarg del recorregut i a les vies d’accés. L’Ajuntament reforça les mesures de seguretat i control de prevenció de riscos en una de les activitats més multitudinàries que tenen lloc a la ciutat, amb una actuació coordinada de les policies local i autonòmica, a més de la participació de Protecció Civil i de voluntaris.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400