Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/01/2019
Guardia Urbana

L’Ajuntament tanca un bar a la Torrassa per greus deficiències sanitàries  

Veure imatge de  L’Ajuntament tanca un bar a la Torrassa per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
L’establiment presentava acumulació de brutícia, mala conservació dels aliments i presència d’insectes

En una actuació de la Guàrdia Urbana i el servei municipal de Salut, l’Ajuntament ha tancat un bar ubicat al carrer de Santiago Apòstol, a la Torrassa, per greus deficiències sanitàries. L’establiment presentava unes condicions molt deficients per acumulació de brutícia, mala conservació dels aliments i presència d’insectes.

A conseqüència de la inspecció realitzada per agents de la Guàrdia Urbana i tècnics municipals de Salut s’ha dictaminat, com a mesura cautelar, el cessament immediat de l’activitat per preservar la seguretat alimentària de la clientela.

La intervenció ha estat motivada per una inspecció prèvia al local realitzada per agents de la Guàrdia Urbana adscrits a la Unitat de Convivència i Civisme, els quals van constatar que el bar no disposava de les condicions higièniques i sanitàries adients per oferir un servei d’acord amb els criteris establerts per la normativa.

Segons l’acta de Salut, l’establiment presenta unes condicions de conservació, manteniment i neteja deficients; hi ha presència de paneroles i excrements de rates, i no disposa de rentaplats. A més, la Guàrdia Urbana ha constatat que el local no té sistema de seguretat antiincendis ni senyalització d’emergència, a més d’oferir ambientació musical quan la llicència és de bar cafeteria.

L’acció s’emmarca dins de les tasques de prevenció que efectua la policia local i altres serveis municipals perquè els establiments de restauració de la ciutat compleixin la normativa i ofereixin un servei que no suposi cap risc per a la salut de les persones.


Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín intervé en la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals de Durban    (nova finestra)
Veure imatge de  Uns 2.500 infants i joves participaran dissabte en una nova edició del Cross Escolar Solidari de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400