Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/01/2019
Guardia Urbana

L’Ajuntament tanca un bar a la Torrassa per greus deficiències sanitàries  

Veure imatge de  L’Ajuntament tanca un bar a la Torrassa per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
L’establiment presentava acumulació de brutícia, mala conservació dels aliments i presència d’insectes

En una actuació de la Guàrdia Urbana i el servei municipal de Salut, l’Ajuntament ha tancat un bar ubicat al carrer de Santiago Apòstol, a la Torrassa, per greus deficiències sanitàries. L’establiment presentava unes condicions molt deficients per acumulació de brutícia, mala conservació dels aliments i presència d’insectes.

A conseqüència de la inspecció realitzada per agents de la Guàrdia Urbana i tècnics municipals de Salut s’ha dictaminat, com a mesura cautelar, el cessament immediat de l’activitat per preservar la seguretat alimentària de la clientela.

La intervenció ha estat motivada per una inspecció prèvia al local realitzada per agents de la Guàrdia Urbana adscrits a la Unitat de Convivència i Civisme, els quals van constatar que el bar no disposava de les condicions higièniques i sanitàries adients per oferir un servei d’acord amb els criteris establerts per la normativa.

Segons l’acta de Salut, l’establiment presenta unes condicions de conservació, manteniment i neteja deficients; hi ha presència de paneroles i excrements de rates, i no disposa de rentaplats. A més, la Guàrdia Urbana ha constatat que el local no té sistema de seguretat antiincendis ni senyalització d’emergència, a més d’oferir ambientació musical quan la llicència és de bar cafeteria.

L’acció s’emmarca dins de les tasques de prevenció que efectua la policia local i altres serveis municipals perquè els establiments de restauració de la ciutat compleixin la normativa i ofereixin un servei que no suposi cap risc per a la salut de les persones.


Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400