Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/06/2014

El Tai-txi, de nou als parcs de la ciutat

Veure imatge de tai-txi al parc (nova finestra)
L’Àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament organitza aquestes sessions gratuïtes a quatre parcs diferents a Can Buxeres, els dies 30 de juny, 1, 2 i 3 de juliol; el de Bellvitge, els 7, 8, 9 i 10 de juliol; l’Alhambra els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol i la Marquesa el 21, 22, 23 i 24 de juliol.

Els horaris seran els dilluns i dimecres de 9:30 a 11h i els dimarts i dijous de 19:30 a 21h.

El tai-txi és un art molt arrelat entre el poble xinès. Combina la ment, la respiració i el cos per equilibrar l’energia del cos. La pràctica regular de tai-txi, basada en la concentració i el moviment suau, contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Està especialment indicat per a aquelles persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arteriosclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

El tai-txi és apte per a totes les edats i condicions físiques i molt recomanable per mantenir un bon equilibri físic i mental, millorar la concentració, la fortalesa, la flexibilitat, la mobilitat, la coordinació i la memòria.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes i una gorra; portar aigua per anar bevent durant l’activitat. Per més informació podeu trucar al 93 402 60 65.

Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400