Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/06/2014.  

El Tai-txi, de nou als parcs de la ciutat .  

Veure imatge de tai-txi al parc (nova finestra)
L’Àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament organitza aquestes sessions gratuïtes a quatre parcs diferents a Can Buxeres, els dies 30 de juny, 1, 2 i 3 de juliol; el de Bellvitge, els 7, 8, 9 i 10 de juliol; l’Alhambra els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol i la Marquesa el 21, 22, 23 i 24 de juliol.

Els horaris seran els dilluns i dimecres de 9:30 a 11h i els dimarts i dijous de 19:30 a 21h.

El tai-txi és un art molt arrelat entre el poble xinès. Combina la ment, la respiració i el cos per equilibrar l’energia del cos. La pràctica regular de tai-txi, basada en la concentració i el moviment suau, contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Està especialment indicat per a aquelles persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arteriosclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

El tai-txi és apte per a totes les edats i condicions físiques i molt recomanable per mantenir un bon equilibri físic i mental, millorar la concentració, la fortalesa, la flexibilitat, la mobilitat, la coordinació i la memòria.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes i una gorra; portar aigua per anar bevent durant l’activitat. Per més informació podeu trucar al 93 402 60 65.

.  

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca la 4a Setmana de la Solidaritat sota el lema “Volem acollir ara!” (nova finestra)
Veure imatge de  Les Piscines Municipals i els poliesportius del Centre i Sanfeliu renoven les màquines de fitness (nova finestra)
Veure imatge de   Nova prova de sirenes d’avís per risc químic, dimecres, 25 d’octubre    (nova finestra)
Veure imatge de  Arrenca la nova temporada Fit Games L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400