Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2018

Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat

JORNADES DE PORTES OBERTES PER AL CURS 2018-2019
Veure imatge de  Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat (nova finestra)
Coincidint amb la publicació pròximament de la Resolució que inicia el procés d’admissió d’alumnes per a tots els centres del Servei d’Educació de Catalunya, que inclou des del primer cicle d’educació infantil (0-3) fins a l’educació post-obligatòria no universitaria, tots els centres de la ciutat es preparen per acollir les famílies que volen visitar-los.

En el cas del primer cicle d’educació infantil, la preinscripció acostuma a ser cap al mes de maig i, per això, les escoles bressol i llars d’infants realitzen les Jornades de Portes Obertes en dates compreses entre mitjans i finals d’abril.

És durant les Jornades de Portes Obertes que les famílies poden accedir lliurement als centres i visitar les instal•lacions, conèixer els projectes educatius i les peculiaritats de cada centre cara a poder escollir, a la sol.licitud, l’escola a la qual volen portar els seus infants.

Us oferim que consulteu la llista dels horaris de Portes Obertes de les escoles bressol i les llars d’infants sostingudes amb fons públics de l’Hospitalet que participaran en el proper període de preinscripció per al curs 2018-2019.

Més endavant, incorporarem altra informació relacionada amb el procés de preinscripció i matrícula.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400