Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2018

Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat

JORNADES DE PORTES OBERTES PER AL CURS 2018-2019
Veure imatge de  Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat (nova finestra)
Coincidint amb la publicació pròximament de la Resolució que inicia el procés d’admissió d’alumnes per a tots els centres del Servei d’Educació de Catalunya, que inclou des del primer cicle d’educació infantil (0-3) fins a l’educació post-obligatòria no universitaria, tots els centres de la ciutat es preparen per acollir les famílies que volen visitar-los.

En el cas del primer cicle d’educació infantil, la preinscripció acostuma a ser cap al mes de maig i, per això, les escoles bressol i llars d’infants realitzen les Jornades de Portes Obertes en dates compreses entre mitjans i finals d’abril.

És durant les Jornades de Portes Obertes que les famílies poden accedir lliurement als centres i visitar les instal•lacions, conèixer els projectes educatius i les peculiaritats de cada centre cara a poder escollir, a la sol.licitud, l’escola a la qual volen portar els seus infants.

Us oferim que consulteu la llista dels horaris de Portes Obertes de les escoles bressol i les llars d’infants sostingudes amb fons públics de l’Hospitalet que participaran en el proper període de preinscripció per al curs 2018-2019.

Més endavant, incorporarem altra informació relacionada amb el procés de preinscripció i matrícula.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400